Цени хотели Дюни | Holiday Planet

1
81
Добави коментар
brandomani
brandomani

Хотели в Дюни
 

Защо хотелите в Дюни са удачен избор за вашата лятна почивка?

Дюни е сред сравнително новите черноморски курорти у нас, като изграждането му се реализира през 1987 година. Разположен на брега на морето и заобиколен от красива борова гора, той е идеалното място, където да отседнете на хотел по време на следващата си лятна почивка. Ваканцията тук ще ви донесе множество ползи и преимущества – от отличното разположение и възможностите за екскурзии до близките градове и курорти, до невероятните плажове и разнообразните природни дадености. Ето защо отсядането в хотел в Дюни би било изключително удачен избор:
1. Хотели в Дюни: отлично разположение – курортен комплекс Дюни се намира в близост до населени места като Созопол, Приморско и Царево. Подобно разположение на курорта е значително преимущество за почиващите в хотелите тук, особено съчетано с удобния обществен транспорт. Във всеки един ден от своята ваканция можете както да се отправите на екскурзия към споменатите населени места, така и да се възползвате от наличните в тях услуги.
2. Хотели в Дюни: красив плаж – плажната ивица на курортен комплекс Дюни безспорно е една от най-добрите такива по родното Черноморие. Чистотата на пясъка тук ще изненада всеки един посетител, а във водата липсват внезапни хлътвания и повишения на дълбочината. Така че ако си търсите място, където можете да прекарате незабравими мигове на плажа, отсядането на хотел в този курорт е изключително подходяща опция за вас.
3. Хотели в Дюни: разнообразна природа – около Дюни се намират множество зони и местности с невероятно красива природа, които горещо ви препоръчваме да посетите. В избран от вас ден можете да отскочите от хотела си до разположения на 10 км от комплекса Национален парк Ропотамо, популярен със своите водни лилии. В близост до Дюни са и резерватът Алепу, където мигрират разнообразни птици, както и остров Свети Тома, на който ще видите редица видове кактуси. Сами разбирате, че ако ви доскучее в хотела, веднага ще имате възможност да излезете, да разгледате уникални природни картини и да се заредите с положителна енергия.
4. Хотели в Дюни: забавления и атракции – любителите на движението, активностtа и силните емоции също няма да останат разочаровани от престоя си в курортен комплекс Дюни. Тук има множество спортни игрища, предназначени за футбол, тенис (на корт и маса), стрелба с лък, бойни спортове и т.н. В допълнение, налице са перфектни условия за практикуване на някои популярни водни спортове, като например уиндсърф и водни ски.

 

Хотели в Дюни – специалните предложения за вас от Holiday Planet

Хотели в Дюни: Пеликан – Пеликан е четиризвезден хотел в курорта Дюни, който е разположен на едва 250 м от морския бряг. Напълно реновиран през 2009 година, хотел Пеликан в Дюни разполага с множество стандартни и фамилни стаи, както и апартаменти. Изисканият ресторант на хотел Пеликан в Дюни разполага с 240 закрити места в климатизирана зала и 200 открити места на панорамна тераса. На разположение на гостите са също така външен басейн с детска част, чадъри и шезлонги, фитнес зала, мултифункционално игрище за различни видове спорт, зона за масажи и процедури за лице и тяло. В хотел Пеликан в Дюни можете да се възползвате и от някои допълнителни екстри, като например безплатен паркинг, фризьорски и козметични услуги, интернет кафе, зала за бизнес срещи и семинари, супермаркет, медицински услуги и т.н.
Хотели в Дюни: Холидей Вилидж – Холидей Вилидж в Дюни всъщност обединява хотелите Лагуна, Флора, Романс и Корал, както и едноетажни и двуетажни фамилни вили. На разположение за гостите на хотел Холидей Вилидж в Дюни са общо 293 стаи и апартаменти. Хотел Холидей Вилидж в Дюни притежава разкошен ресторант със 100 закрити места в климатизирана зала и 800 открити места на панорамна тераса. В него са налице и отлични условия за спорт и отмора – външни басейни за възрастни и деца с чадъри и шезлонзи към тях, тенис кортове, игрище за различни видове спорт, фитнес център на открито, студиа за масажи и процедури за лице. Гостите на хотел Холидей Вилидж в Дюни имат достъп също така до 24/7 рецепция, интернет клуб, безплатен паркинг, магазини, конферентна зала и медицински услуги.
Хотели в Дюни: Марина Бийч – петзвездният Марина Бийч е най-новият хотел в курорт Дюни и се намира на метри от плажната ивица. Той предлага луксозно настаняване в общо 261 стаи и апартаменти. Основният ресторант в хотел Марина Бийч в Дюни разполага с 260 закрити места в климатизирана зала и 500 открити места на просторна слънчева тераса с изглед към лазурното море. Удоствата на хотел Марина Бийч в Дюни включват още мултифункционални спортни игрища за футбол и волейбол, 10 тенис корта с различна настилка, външни басейни с чадъри и шезлонзи към тях, фитнес центрове на открито и закрито, салони за масажи. Допълнителните услуги, които гарантира хотел Марина Бийч в Дюни на своите гости, са безплатен паркинг, 24/7 медицински услуги, магазини за храна и напитки, фризьорски и козметични услуги, платен безжичен интернет на рецепция.
Хотели в Дюни: Марина Роял Палас – 7-етажният хотел Марина Роял Палас в Дюни разполага със седем асансьора и зашеметяваща морска панорама. Основният ресторант на хотел Марина Роял Палас в Дюни носи същото име и притежава климатизирана зала за 280 човека и открита слънчева тераса за още толкова хора. В хотел Марина Роял Палас в Дюни са налице също външен, вътрешен и детски басейн, модерна фитнес зала, студио за масажи, салон за красота. Предлагат се и разнобразни допълнителни удобства и екстри, като например детски площадки и кътове за игра, рум сървис, денонощни медицински услуги, безжичен интернет на рецепция, магазини, конферентна зала за 120 човека, безплатен мини бар и др.
Хотели в Дюни: Белвил – Белвил е четиризвезден хотел в курорта Дюни, разположен на хълм, който осигурява прекрасна гледка към морския бряг. Предлага настаняване в 188 стандартни стаи и 13 апартамента. Гостите на хотел Белвил в Дюни се хранят в основен ресторант с капацитет 600 места и и италиански а ла карт ресторант. Те също така могат спокойно да се възползват от цялата спортна база на курорта. В хотел Белвил в Дюни са налични още открити и закрити басейни с чадъри и шезлонги, фитнес зала на открито и закрито, студиа за традиционни масажи. Допълнителните екстри в хотел Белвил в Дюни пък включват 24/7 рецепция, безплатен паркинг, денонощна охрана, интернет клуб, супермаркет, 24/7 медицински услуги.

Защо хотелите в Дюни са удачен избор за вашата лятна почивка
Хотели в Дюни – специалните предложения за вас от Holiday Planet