Спечелете всяка седмица 5 броя NutriBullet от Activia и Billa Follow

Спечелете всяка седмица 5 броя NutriBullet от Activia и Billa

За да участват в Играта и респективно да имат право да спечелят и получат награда, участниците следва да изпълнят следните стъпки:

Стъпка 1: да закупят едновременно най-малко три броя от промоционалните продукти, а именно – Активиа Натурална, 280г от търговски обект на „Билла България“ ЕООД, посочен в Приложение N.1 към настоящите правила през периода на провеждане на Играта.

Стъпка 2: към момента на закупуване да получат от съответния търговски обект фискален бон, удостоверяващ покупката и да го съхранят. Стъпка 3: Да регистрират четирицифрения код на фискалния бон на интернет страницата www.activiapromo.bg (в някои обекти от ТВ БИЛЛА е възможно да получите трицифрен код на фискалния бон, в този случай е задължително да добавите 0 пред кода, например ако кодът на фискалния бон е 123, е нужно да въведете код 0123). За целта, участниците следва да създадат свои личен електронен акаунт на сайта www.activiapromo.bg и да регистрират фискалните бонове чрез него. При създаването на акаунта, участникът следва да предостави своя имейл адрес и телефонен номер за връзка, чрез които ще бъде уведомен, в случай че спечели награда Акаунта автоматично ще бъде изтрит след приключване на периода за провеждане на Играта.


Прочети цялата публикация
Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност