Междузвездната галактика на Missoni

1
181
Добави коментар
svetla58
svetla58

Способността на Missoni да създава многоцветна магия със зигзагови модели и техники на мозайка си проличава във пролетно-лятната кампания на марката за 2019, но финалните щрихи бяха поставени, когато екипът на модната къща избра великите Жизел Бюндхен и Никол Кидман за рекламни лица на новата рекламна кампания.

Светлината в цветните тонове, прозрачните материи и искрящо хипнотичните орнаментики, които приличат на паяжина – една магическа колекция, която ни отвежда на пътешествие до звездите. Леки наслагвания, нежна палитра от меки цветове – бяло, като базисен цвят, неутрални земни и телесни тонове и деликатни розови нотки, маслиново зелено, промито индиго и коралово оранжево. Погледът се носи върху фини текстури, пламенни дълги рокли и феноменалните наметки на Missoni.

Блясъкът идва от лурекс прежда, както и от специален ажурен слой.
За мъжете – лесни и удобни пуловери с абстрактни шарки или класически raschel-zig-zag принт върху големи ризи.

Италианска мода с real-life spirit.

Кампанията улавя номадския дух на колекцията, който преодолява пространството и времето.

Едно от лицата на новата рекламна капания е модната икона Жизел Бюндхен. Тя застана пред обектива на модния фотограф Харли Уейр. А цялото действие се случва под вещото ръководство на Анджела Мисони.

Кампанията е блестяща, претворявайки светлините на космоса, звездите и планетите в един пищен и ефирен бекграунд. Небето е синьо като бароков театър с близък план и разширени гледки към галактически, пясъчни и пламтящи дестинации. Пустинните пейзажи са оживени от пясъчни дюни и кратери, нарисувани от отраженията на звездите, които оформят двамата протагоисти: Жизел, която е историческо свидетелство на Missoni, и певеца Tamino Amir Moharam Fouad, последната сензация в европейската алтернативна рок сцена.

Двата модела репрезентират визиите от колекцията, сякаш са нереални същества, излизащи от астралните небеса. Рокли, украсени с къдрички и плетени мрежи, или преливащо се множество цветно ламе, покриват тялото на танцуващата Жизел.

Редактор: Марина Делева