Хороскоп на Radio VOX за 9-ти февруари (събота)

1
318
Добави коментар
Svarofski
Svarofski

Събота, 9-ти февруари е ден за добри дела. Както и всеки друг ден, но днешния го наричаме по този начин, за да ни върви. Какви са хороскопските дадености за деня след петък, времето на заслужения махмурлук, гузна съвест и невероятни истории за отсъствието (миналата вечер до 3 сутринта) пред съпругата в кухнята?

Овен: Днес е възможно усилване на импулсивността на Овните, което води до необмислени постъпки. Бъдете по-тактични. Бидейки глава на семейството, може да се заяждате за дребни неща с близките си, което да предизвика тяхното недоволство. При медицинските работници, полицаите и работниците от спасителните служби е възможно претоварване. Ако сте ръководител на фирма, направете всичко зависещо от вас, за да подкрепите материално нуждаещите се.

Телец: Възможно е Телците търсещи своята втора половинка, да се научат да разбират себе си и изискванията си към партньора и като резултат действително да намерят сродна душа. В семейството ви е възможен мир и равновесие. Мениджър или администратор, опитващ се да намери най-добрия начин за контакт с подчинените си, може да открие природните им таланти и как да подейства на тях, че да се проявят напълно техните способности. Не отлагайте плащането на сметките си.

Близнаци: Очаква ви удивителна, светла, изпълнена с взаимна нежност вечер, в края на която, за съжаление, може да се скарате. Възможна е склонност към почитане на старшите роднини. Театърът, музиката, литературата и изобразителното изкуство могат да бъдат успешна сфера на вашата дейност. Днес малко се грижите за парите, може да направите много глупости във финансовата сфера и да затънете в множество „афери“, да претърпите финансови загуби.

Рак: При възникването на нови любовни отношения не взимайте веднага никакви сериозни решения, изчакайте малко докато не се изясни за какво всъщност става въпрос. Най-добре е да посветите вечерта на дома. Отношенията ви с членовете на семейството не са безупречни. Време е да ги оправите. Сега е благоприятно време за работа с изчислителна техника, електронна и медицинска апаратура. Изплатете по възможност дълговете си и потърсете възможност да припечелите.

Лъв: По-скоро имате достатъчно любовни приключения, а също и проблеми с противоположния пол. Проблеми с близки роднини, могат да помрачат настроението ви. Ако не се примирите с волята на началството, е възможен конфликт, който може да завърши със загуба на работата. Притежавате чувство към прекрасното и може да пожелаете да колекционирате скъпи и красиви предмети.

Дева: Главното е да запазите вътрешното си равновесие и да се предпазите от изкушения. Проявете великодушие и природната си самоотверженост. Вашият авторитет и успехът на всичките ви дела зависи от вашата непоколебимост и разсъдителност. Възможно е поради бурното развитие на нещата, да ви се наложат големи разходи.

Везни: Днес при вас са възможни тревожно състояние, душевно разногласие и угризения на съвестта. Може да възникнат проблеми поради вашето консуматорско отношение към предан вам човек. Този ден не е най-подходящият да мислите за нови планове. Старайте се да се оправяте с малко. Препоръчва ви се преоценка на ценностите.

Скорпион: Ако успеете да използвате общото благоприятно положение на звездите и да измените ситуацията към по-добра, то следващите дни може да бъдат по-благоприятни за вас. Вашият потенциал е безграничен и вашите възможности съвсем не са реализирани, затова не трябва да почивате на старите лаври. Материалното ви положение не е стабилно. Препоръчва ви се да не проявявате излишна амбициозност и претенции към любимите хора.

Стрелец: През втората половина на деня е възможна добра новина, която да ви даде надеждата за подобряване на отношенията с любимия човек. Може да се сблъскате с необходимостта да отделите на близките и семейството си много време и сили. Цени се умението ви да работите в отбор и да поддържате колективните интереси. Постарайте се да запазите обективността и да заемете неутрална позиция. Много бизнесмени и предприемачи, току-що разкриващи своята дейност, може да изпуснат шанса си да получат кредит.

Козирог: Не си струва да очаквате от любимия човек проява на страст и ревност. Може да изгладите отношенията си на базата на общи интелектуални интереси. Отношенията с приятелите ви са нестабилни. Не разчитайте на пълно разбиране и доверие. Единствената тема, на която винаги намирате отклик е учението и работата. Напрегнат период. Трябва да изберете неутралната линия на поведение и да не смесвате служебните си отношения с личните.

Водолей: Влюбените Водолеи могат да строят светли планове за бъдещето, които да се окажат напълно осъществими. За да избегнете грешките, ви трябва съвет на опитните сътрудници и на по-възрастните членове на семейството. Използвайте скритите резерви на жизнените си сили. Това ви помага да укрепите съществуващото положение. Нужна ви е скромност при разходите.

Риби: Не е изключено любимият човек да се умори от емоционалните изблици на Рибите, от постоянното им недоволство и капризи. Възможно е да се наложи да преживеете усложнения в отношенията с близките си хора, макар че за тази ситуация са виновни те. Първата половина на деня е неблагоприятна за сключването на нови договори и делови преговори. През втората половина на деня потенциалът на Рибите се понижава значително. Голяма е вероятността от нецелесъобразни разходи и финансови проблеми.