Тестостеронови продукти от Ready for Life

1
243
Добави коментар
brandomani
brandomani

По своята същност тестостеронът представлява човешки хормон. Хормон, чието влияние съвсем не се ограничава върху оформянето на традиционните мъжки белези, като например мускулна маса, окосмяване и загрубяване на гласа. Въпреки че в тялото на мъжа той действително се среща в по-големи количества отколкото при жената, тестостеронът е от значение и за двата пола. В следващите редове ще разгледаме всички основни свойства на тестостерона, които биват проявявани в човешкия организъм. В допълнение, ще ви подскажем как можете да си набавите необходимите количества тестостерон посредством храна и хранителни добавки.

тестостерон – бъди здрав

 

Кои са главните функции на тестостерона?

Тестостеронът има доста голямо положително въздействие по отношение оформянето на желаната физическа форма както при мъжете, така и при жените. Сред неговите главни функции спадат стимулиране на растежа и развитието на мускулатурата, на топенето на подкожните мазнини, както и на освобождаването на енергия в тялото на човека. Малко повече за всяка една от споменатите функции на тестостерона ще научите по-надолу в текста.

 

Растеж на мускулатурата – както вече казахме, високите нива на тестостерон са основен фактор за оформянето на традиционните мъжки белези, като например добре развита мускулатура. В този смисъл приемането на тестостерон посредством храна или хранителни добавки определено ще ви помогне да постигнете растеж на своите мускули. Разбира се, за реализиране на оптимални резултати, трябва да комбинирате приемането на тестостерон в точните дози (нито твърде големи, нито твърде малки) с редовни физически упражнения и тренировки във фитнеса.
Топене на мазнините – тестостеронът може да бъде доста полезен и за хората, които се стремят да се освободят от излишните мазнини. По отношение на подобна цел тестостеронът въздейства положително в две посоки. От една страна той сериозно ограничава процеса по натрупване на подкожни мазнини, а от друга – ускорява изгарянето на настоящите такива и превръщането им в енергия.
Повишаване на издръжливостта – и като заговорихме за освобождаването на енергия, това е още една от важните функции на тестостерона за човешкия организъм. Благодарение на нея тестостеронът значително повишава издръжливостта по време на тренировки във фитнеса и други интензивни физически натоварвания. Приемайки необходимите количества тестостерон, несъмнено ще се чувствате свежи, бодри и изпълнени с енергия през целия ден.
Освежаване на кожата – тестостеронът има значение и за външния вид на човешката кожа. Наличието му я прави доста по-здрава, свежа и привлекателна. А това повишава цялостната увереност и самочувствие на човека, както и желанието му да се среща с други хора и да посещава публични места.

 

 

От какви типове храни може да се набави тестостеронът?

По принцип има няколко храни, които играят ролята на основни източници на тестостерон за човека. За голяма част от въпросните храни ще поговорим в следващите редове.

 

яйца – започваме с яйцата, които са жизненоважен продукт във връзка с поддържането на необходимите нива тестостерон в човешкия организъм. Особено големи количества тестостерон се съдържат в техните жълтъци. В този смисъл редовната консумация на яйца (или правенето на коктейли от жълтъците) определено ще ви достави достатъчно тестостерон с оглед реализирането на споменатите по-горе преимущества.
зехтин – зехтинът е още един сериозен източник на тестостерон. За да бъде наистина такъв и за вас обаче, трябва да сте внимателни по отношение на това какъв точно зехтин си купувате. По-евтините и некачествени модели обикновено съдържат доста изкуствени вещества, които по-скоро ще имат негативен ефект върху организма ви отколкото положителен. Препоръчваме ви да залагате на органичен зехтин, който освен всичко друго е и студено пресован, ако искате да си осигурите необходимите количества тестостерон.
картофи –  картофите също ще ви помогнат, когато става въпрос за набавянето на тестостерон в организма. Съдържащите се в тях въглехидрати ще стимулират производството на тестостерон до достигането на нужните за човешкото тяло количества.
броколи – към полезните свойства на броколите, които са широко известни, ще добавим още едно. А именно увеличаване количеството на наличния тестостерон в човешкия организъм. Същността на тази функция на броколите се състои в способността им да стимулират отделянето на естроген, който в крайна сметка спомага за наличието на повече тестостерон в отделните клетки.

 

 

Тестостерон – хранителни добавки в каталога на Ready for life

тестостерон – бъди здрав

В каталога на Ready for life ще намерите доста богато разнообразие от продукти с високо съдържание на тестостерон. Освен изключителното им качество, въпросните хранителни добавки се отличават с конкурентни и изгодни за клиента цени. Ето специалните ни предложения от категория „Тестостерон“:   

 

 

Natrol Yohimbe Bark 500mg – продукт, в който се съдържа екстракт от билката Йохимбе Барк, използвана от векове в Западна Африка. Natrol Yohimbe Bark 500mg има редица полезни свойства за човешкия организъм. От една страна този продукт с тестостерон повишава потентността и подобрява ерекцията, а от друга – спомага за изгарянето на излишните мазнини в тялото. Препоръчителната доза е 1 капсула, която може да се приема до 3 пъти дневно по време на хранене.
Prozis Sport Tribulus Terrestris 1000mg  – в него е използвана популярната билка Трибулус Терестрис, която у нас познаваме като „Бабини зъби“. Prozis Sport Tribulus Terrestris 1000mg участва в изграждането на мускулната маса и повишаването на силата и енергията на организма. В допълнение, продуктът стимулира производството на тестостерон и подобрява сексуалната активност.
Battery Nutrition Testo – най-силният тестостеронов стимулатор, който ще повиши максимално тестостерона и ще подпомогне изграждането на чиста мускулна маса. Освен това продуктът от категория „Тестостерон“ служи за освобождаване на повече енергия в тялото и покачване на сексуалното желание. Съветваме ви да приемате 2 капсули сутрин със закуската и 2 капсули вечер с вечерята.
Myprotein Tribulus Pro 95% Saponins – продукт с тестостерон, който принадлежи към каталога на популярната в световен мащаб марка за хранителни добавки Myprotein. Както личи по заглавието му, в него отново се съдържа билката Трибулус Терестрис. Този продукт от категорията ни „Тестостерон“ увеличава мускулния растеж и повишава либидото. Приемайте от 1 до 3 капсули дневно, за препоръчване преди хранене.
Blade Sport TRIBU-X 1500mg – хранителна добавка, предназначена за сериозно трениращи спортисти, които искат да получат допълнителна подкрепа за повишаване нивото на тестостерон и постигане на своите тренировъчни цели. Blade Sport TRIBU-X 1500mg ефективно изгражда мускулна маса и повишава издръжливостта на човешкото тяло. Приема се по 1 таблетка дневно, най-добре преди сън.

Кои са главните функции на тестостерона?

От какви типове храни може да се набави тестостеронът?

Тестостерон – хранителни добавки в каталога на Ready for life