Фитнес добавки

1
160
Добави коментар
brandomani
brandomani

Фитнес добавки

 

Фитнес добавките са категория продукти, предназначени да стимулират усилията на човек в тренировъчната зала и да му помогнат да постигне желаните резултати по отношение на своята физическа форма. Въпреки множеството различни мнения и коментари за фитнес добавките, безспорен факт е, че употребата им в днешно време се увеличава все повече и повече. По-надолу в текста ще разберете какви са основните ползи и преимущества на фитнес добавките за човешкото тяло и организъм, както и кои са най-популярните митове и фалшиви твърдения във връзка с тях. В допълнение, ще ви представим някои от специалните предложения от категория „Фитнес добавки“ на Ready for life.

 

 

Защо са нужни фитнес добавките?

Редица са причините, поради които фитнес добавките са нужни не само на спортистите и активно трениращите хора, но и на тези, които желаят да поддържат здравословен начин на живот. Малко повече за

Фитнес добаки за здраво тяло

въпросните причини ще разберете в следващите редове.

 

 

подобряване на физическата форма – фитнес добавките са незаменим помощник в усилията на всеки един човек да подобри своята физическа форма. Независимо дали става въпрос за покачване на мускулна маса, топене на мазнини или друг желан ефект. Наложително е фитнес добавките да бъдат прибавени към съответната ви тренировъчна програма и/или режим на хранене. Те ще стимулират протичането на определени процеси във вашето тяло, помагайки ви доста по-бързо и лесно да постигнете видими резултати.
повишаване на спортните и тренировъчните постижения – ако сте спортист, който желае да подобри своите постижения или активно трениращ, стремящ се да издържи на интензивните натоварвания в залата, определено са ви нужни фитнес добавки. Фитнес добавките имат свойството да освобождават допълнителни количества енергия в тялото на човека, повишавайки неговата физическа сила и издръжливост. А това му дава възможност да се представи по най-добрия начин в залата или по време на спортни състезания, както и да реализира постижения, непосилни за него до този момент.
набавяне на полезни вещества – дори и да не сте сред активно трениращите хора, организмът ви ежедневно има нужда от определени полезни вещества. Полезни вещества, които ще съдействат за нормалното протичане на всички функции и процеси в него, както и за запазването на отличното му здравословно състояние в дългосрочен план. Голяма част от въпросните полезни вещества не се произвеждат от организма и е трудно да бъдат набавени в достатъчни количества посредством нормалния режим на хранене. Приемането на фитнес добавки ще поправи наличния дефицит, ще подсили вашата имунна система и ще ви предпази от различни болести и нежелани състояния. 

 

 

Няколко мита за фитнес добавките – каква е истината?

След като изяснихме защо са нужни фитнес добавките, е време да развенчаем няколко популярни мита по отношение на тях. Митове, които все още карат редица хора да смятат, че фитнес добавките са нещо много вредно и да се притесняват от употребата им. Ето кои точно митове имаме предвид:

 

Фитнес добавките носят много странични ефекти – разбира се, най-голямото притеснение на мнозинството потребители е, че фитнес добавките носят редица странични ефекти, които ще се отразят негативно върху състоянието и работата на определени органи и системи на човешкото тяло. Подобно притеснение обаче съвсем не отговаря на истината. Всъщност почти всички съставки, съдържащи се във фитнес добавките, са напълно естествени за човешкия организъм. В този смисъл спазването на дадените върху опаковката или упътването предписания за употреба на фитнес добавките ще ви гарантира липса на странични ефекти и извличане само на ползи и преимущества за вас и тялото ви.

 

 

Фитнес добавки за секси тяло

Фитнес добавките не са нужни при спазване на подходяща диета – няма как да се съгласим с това твърдение. Подходящата диета е задължително условие в случай, че искате да се освободите от излишните килограми и да влезете във форма. В същото време обаче постигането на желаните резултати ще стане доста по-трудно без употребата на фитнес добавки. Фитнес добавките стимулират процесите по изгаряне на мазнини и превръщането им в енергия. Така че ако заложите на точните продукти от тази категория, несъмнено задачата ви ще се улесни значително.

 

 

Ако използвате фитнес добавки, можете да пропускате тренировките – някои хора пък погрешно си мислят, че използването на фитнес добавките само по себе си ще им донесе развитие на мускулите или други желани резултати по отношение на физическата форма. Затова често те решават да спрат тренировките или да не ги практикуват редовно. Истината е, че фитнес добавките са предназначени именно да повишат ефективността на тренировките и постиганите вследствие на тях резултати. Препоръчваме ви и след като започнете да приемате фитнес добавки, да бъдете все така усърдни и да спазвате стриктно тренировъчните си програми.

 

 

Фитнес добавките от каталога на Ready for life

Ние от Ready for life сме способни да ви предоставим най-качествените и ефективни фитнес добавки на изключително конкурентни и изгодни за вас цени. Вижте част от специалните ни предложения за вас от категория „Фитнес добавки“:

 

Battery Nutrition Whey Protein – водещата фитнес добавка на марката Battery Nutrition. Тя осигурява всичко, от което тялото ви има нужда след силна тренировка. Наличният суроватъчен протеин изолат подобрява времето за усвояването и абсорбацията й от организма. Пълният набор от аминокиселини пък прави фитнес добавката идеално допълнение към закуската сутрин или дори подходящ заместител на основното хранене. Battery Nutrition Whey Protein се приема по 1 доза сутрин и 1 доза след тренировка.
Prozis Sport BCAA 5000 –  фитнес добавка със съдържание на висококонцентрирани аминокиселини от групата на BCAA. Prozis Sport BCAA 5000 успешно стимулира мускулния растеж, повишава издръжливостта и подпомага възстановяването след интензивните тренировки във фитнеса. Препоръчително е приемането на 1 доза (или 5 таблетки) от фитнес добавката преди тренировка и 1 доза след тренировка.   
Blade Sport NO BEAST – уникална комбинация от избрани активни съставки, които ви зареждат за експлозивна и ефективна тренировка. Тази предтренировъчна фитнес добавка спомага за прилив на значително количество енергия в тялото, намаляване на мускулната умора, както и повишаване на силата и издръжливостта. Приема се по 1 доза, разтворена в 200 – 300 мл вода, около половин час преди тренировка.
XCORE Multicore – фитнес добавка, която съдържа над 60 активни ключови съставки, включително пълен спектър от витамини и минерали. XCORE Multicore подобрява всички физически функции и предоставя на атлета възможност за постигане на максимални спортни резултати. Формулата на фитнес добавката е направена така, че едновременно да се поддържат както различните фази на мускулния растеж, така и доброто здраве на спортиста.  

 

 

Защо са нужни фитнес добавките

Няколко мита за фитнес добавките – каква е истината?
Фитнес добавките от каталога на Ready for life