Азотни бустери

1
204
Добави коментар
brandomani
brandomani

Азотните бустери са сред най-популярните типове хранителни добавки, предназначени за приемане преди интензивни тренировки във фитнеса и други значителни физически натоварвания. Те носят много преимущества както по отношение пълноценното провеждане на въпросните тренировки, така и във връзка с резултатите от тях. По-надолу в текста ще научите малко повече за ползите и преимуществата от приемането на азотни бустери. В допълнение, ще ви представим част от специалните предложения от категория „Азотни бустери“ в каталога на Ready for life.

 

 

Азотни бустери – ползи и преимущества за активно трениращите хора

Азотни бустери – за масивни мускули

Когато тренирате редовно във фитнеса и искате да постигнете сериозно подобрение по отношение на своето тяло и физическа форма, азотните бустери могат да ви бъдат доста полезни. Те носят редица положителни ефекти, сред които ускоряване на мускулния растеж и развитие, топене на мазнините, както и повишаване на цялостната издръжливост на човека. Вижте информация за най-важните преимущества на азотните бустери за активно трениращите хора:

 

 

азотни бустери: ускоряване на мускулния растеж и развитие – влияние върху този процес оказват редица свойства на азотните бустери. На първо място, те гарантират повишен поток на хранителни вещества към мускулните клетки. Освен това благодарение на азотните бустери се постига продължителен визуален ефект на кръвонапомпването, което съответно покачва обема на самите мускули. Като цяло азотните бустери ще имат доста положително въздействие върху растежа и развитието на вашите мускули. Трябва само да ги комбинирате с подходяща тренировъчна програма, отговаряща на целите, които сте си поставили.
азотни бустери: топене на мазнините – ако сте решили да освободите тялото си от излишните мазнини, отново на помощ ще дойдат азотните бустери. За тази цел съдейства навлизащият посредством бустерите в човешкия организъм азотен оксид. Въпросният оксид стимулира процеса по изгарянето на мазнините и превръщането им в енергия.  Разбира се, отново ви препоръчваме да не разчитате само и единствено на азотните бустери, а да ги съчетаете с тренировки и/или удачни хранителни режими.
азотни бустери: повишаване на издръжливостта – както вече казахме, приемането на азотни бустери води до ускорено освобождаване на енергия в човешкото тяло. Енергия, която ще ви бъде осигурена точно тогава, когато имате най-голяма нужда от нея. А именно по време на тренировки във фитнеса и други интензивни физически натоварвания. Азотните бустери ще повишат вашата издръжливост в подобни моменти, помагайки ви да подобрите своите спортни или тренировъчни резултати.
азотни бустери: съдействие за възстановяването – възстановяването след тежките натоварвания във фитнеса също е елемент, който не бива да се пропуска. При прием на азотни бустери възстановителните процеси в мускулите са силно активирани и протичат по най-добрия възможен начин. Което означава, че времето за цялостно възстановяване на организма ви след тренировките във фитнеса ще се редуцира значително, а голяма част от изпитваните болки ще изчезнат напълно.     

 

 

Има ли противопоказания за употребата на азотните бустери? 

Като цяло азотните бустери са предназначени за прием от физически здрави хора, които се занимават с професионален спорт или пък тренират редовно във фитнеса. Хранителните добавки от тази група не се препоръчват за хора, които имат проблеми със сърдечно – съдовата система, страдат от заболявания на стомаха или пък от силни алергии. В случай, че изброените неща се отнасят за вас, задължително се консултирайте с личния си лекар, преди да започнете употреба на азотни бустери.

 

 

Азотните бустери от каталога на Ready for life

Ние от Ready for life сме способни да ви предложим азотни бустери, отговарящи по най-добрия начин на всякакви ваши нужди, изисквания и тренировъчни програми. Продуктите в каталога ни се отличават с отлично качество и изгодни за клиента цени. В следващите редове ще ви покажем нашите специални предложения от категория „Азотни бустери“.

 

Battery Nutrition Shocker Hardcore –  новият водещ иновационен предтренировъчен продукт, създаващ тенденциите в производството на азотни бустери. Мощните съставки в него ще накарат ума и тялото ви да преодолеят естествените си граници на сила и издръжливост. Battery Nutrition Shocker Hardcore ефективно повишава азотния баланс, освобождава енергия в тялото и намалява умората в мускулите. Начинът на прием на този азотен бустер зависи от теглото на съответния човек и тренировъчната му програма. За хора с тегло под 75 кг препоръчителната доза е 12г (или 1 мерителна лъжичка), докато за такива над 75 кг и напреднали атлети – 24г (или 2 мерителни лъжички). Разтворете съответните дози в 250 – 500 мл вода и консумирайте около половин час преди тренировка.
Cellucor C4 Original – Cellucor C4 Original е азотен бустер от най-ново поколение. Той обединява патентованата NO3 технология с действието на активните съставки креатин нитрат, бета аланин и аргинин AAKG. Азотният бустер спомага за ускоряване на мускулния растеж, повишаване на силата, енергията и издръжливостта. Приемайте една мерителна лъжичка, разтворена в 200 – 300 мл вода, на празен стомах преди тренировка.
Myprotein MYPRE – силен предтренировъчен азотен бустер, който съдържа изключително богата комбинация от активни съставки. В това число креатин, кофеин, аминокиселини, витамини и минерали. Азотният бустер Myprotein MYPRE повишава осезаемо енергията в тялото, увеличава неговата сила и издръжливост, и намалява мускулната умора. Запомнете, че той се приема само и единствено в тренировъчни дни. Препоръчителното количество е 1 доза, която се взема 30 минути преди началото на тренировката.
Азотни бустери за огромни резултати
 Blade Sport NO BEAST – уникална комбинация от избрани активни съставки, които ви зареждат за експлозивна и ефективна тренировка. Сред въпросните активни съставки в азотния бустер е L-тирозинът, който поддържа концентрацията и допринася за нормалната мускулна функция. Blade Sport NO BEAST ще ви помогне да увеличите силата и издръжливостта си по време на тренировки, както и да редуцирате умората в мускулите. От този азотен бустер се приема по 1 доза, разтворена в 200 – 300 мл вода, около половин час преди тренировка.
Battery Nutrition Shocker – и накрая още един иновативен продукт от категория „Азотни бустери“. Съдържа 13 клинично тествани съставки с доказани ефекти и резултати през годините, сред които L-цитрулин DL-малат, L-аргинин алфа кетоглутарат и L-Орнитин. Ако чувствате умора и нежелание за тренировка, след приемането на азотния бустер мигновено ще усетите разликата и ще получите прилив на енергия в тялото си. 1 доза от Battery Nutrition Shocker е напълно достатъчна, като въпросната доза се приема 30 минути преди началото на тренировката.

 

Азотни бустери – ползи и преимущества за активно трениращите хора

Има ли противопоказания за употребата на азотните бустери?

Азотните бустери от каталога на Ready for life