Йонната детоксикация или как един уред пречиства цялото ни тяло

1
138
Добави коментар
svetla58
svetla58

ДЕТОКСИКАЦИЯ – това е дума, която всеки човек, който полага специални грижи за здравето и външния си вид знае какво означава, но по-важното е, че е наясно колко е важна ТЯ за едно безоблачно съществуване. Живот, лишен от лекари, рецепти, дерматолози и болести. Детоксикацията е важен процес, който е НЕОБХОДИМ на човешкото тяло, за да се освободи от вредните вещества, постъпили в него от околната среда, водата и храната.

Тя е важна, както за неговото здраве – на всеки един орган, така и за физическата красота на човека, защото всички знаем, че красотата започна първо отвътре. Последните изследвания показват, че, ако човек не прочиства органите и лимфата си, то цялото му тяло започва да боледува. Особено през настоящите месеци, когато грипните епидемии не просто заляха страната ни, а направо „удавиха” няколко човека.

Благосъстоянието на личното ни здраве е само и единствено наша отговорност и ние сме тези, които трябва да влагаме грижа в него.
Детоксикация означава пречистване. Методите за този процес са много и различни. Основно се извършва чрез специална диета и внимателен подбор на основни хранителни продукти.

В днешната отровна околна среда киселинните отпадни материали и металите се натрупват в телата ни по-бързо от когато и да било до сега. Това води до по-честа поява на алергии и душевни и физически проблеми. Все по-често чуваме за билкови или хомеопатични детоксикиращи програми, които специалистите по алтернативна медицина използват за третиране на определени симптоми или за запазване на здравето.

Всички лечебни традиции – египетската, индианската, аюрведическата, хомеопатичната, китайската, шаманската – освен западната медицина, стимулират телесното пречистване, като средство за предпазване от болести, запазване на здравето и удължаване на живота.
Днес искаме да ви покажем нещо съвсем различно, което не е много популярно, но пък е изключително ефективно.
Уред за йонна детоксикация и инфрачервена терапия или с една дума – детоксикатор. Уред, който помага на тялото да се пречисти само.

Заради нездравословното хранене и стреса, в човешкото тяло се натрупват големи количества отпадни вещества, като млечна, пикочна, въглена, маслена, жлъчна и други киселини.
Натрупаните в тъканите токсини променят алкално – киселинното равновесие в превес на киселинността. Тези токсични продукти са вследствие нарушени механизми за детоксикация или повишена експозиция към токсини.
За детоксикация и коригиране на алкално – киселинното равновесие основна роля играе периферната лимфна система и кожата.

В естествени условия например, когато се разхождаме по морския плаж, нашето тяло абсорбира милиони негативно заредени йони, които алкализират и пречистват кръвта и тъканите. За да се предпазим от заболявания и да съхраним здравето си, трябва с напредването на възрастта да запазим алкалната среда в организма си, което е невъзможно с нашия високотехнологичен, стресов и неприродосъобразен начин на живот. Освен ако не се разхождаме всеки ден по плажа…

Е, някои от нас биха могли да си позволят подобен хабитат, но за онези, за които това е невъзможно, трябва да бъде осигурен друг метод за пречистване.

Детоксикаторът създава среда, която точно съответства на средата на морския плаж и е дори по-силна, тъй като краката Ви влизат в непосредствен контакт с йоните, които се образуват във водата.
Детоксикаторът е високотехнологично устройство, което помага на тялото да се пречиства само. Затова можете да го използвате сами и употребата му не изисква никаква специална подготовка. Darkfield изследванията показаха, че Детоксикаторът чувствително увеличава нивото на кислород в клетките.

Детоксикиращата водна баня на стъпалата пречиства и същевременно стимулира и запазва равновесието на биоенергията (енергията на живота, която се съдържа във всички телесни течности). Тази енергия е под формата на електромагнитна сила, която клетките използват и която се натрупва в нашето тяло. Китайската медицина нарича тази енергия “чи”. И докато водната баня на стъпалата е широко използвана за повишаване на енергията (както психическа, така и физическа), то при използване на нашето устройство, тялото същевременно отделя и отровните вещества, химикалите, лъченията, синтетиката и другите субстанции, които са натрупани в кожата и пречат на отделителната ни система.

Вътрешната детоксикация включва и отделяне на паразити и пречистване на черния дроб, което води до по-малко задържане на вода в тялото, намаляване на възпалителните процеси, подобряване на паметта, по-добър контрол на пикочния мехур, по-уравновесено PH, по-силна имунна система и чувствително успокояване на болката, включително от мигрена и артрит.

Според рефлексологията, всяко човешко стъпало е канал, през който тялото се опитва да се пречисти от отрови и други вещества, натрупани в различните му части. По време на водната баня, стъпалата всъщност са подложени на пречистващ процес, тъй като водата взаимодейства с електрическия ток и структурата на магнитното поле. Тази пречистваща процедура се осигурява от правилната честота, която е необходима на клетките, за да се върнат в здравото си състояние и да изхвърлят отровите, които са се натрупвали в тях през годините.

Йонната техника пречиства всички жизнено важни органи на тялото, което води до облекчаването на симптомите при климактериум, менструални болки, полови проблеми, кожни проблеми, акне, суха кожа, проблеми със съня, нервност, стрес, зъбобол, суха вагина, бръчки по кожата и гъбични заболявания. Вътрешното пречистване на организма води до по-бързо възстановяване от заболявания и по-лесно заздравяване на травми.

Всички сме наясно, че в основата на здравословното отслабване стои добре пречистения черен дроб, което значи, че освен всичко останало, детоксикаторът спомага за по-бързото сваляне на излишните килограми.

Уредът не лекува. Това е просто апарат, който дава възможност за възстановяване на равновесието на биоенергийното поле на вашето тяло и за стимулиране на самопречистването. Когато електромагнитните полета са уравновесени, органите в тялото функционират по-добре.

Детоксикаторът не бива да се използва от хора с епилепсия, хемофилия, хора, използващи апарати за сърце, хора с присадени органи или такива, които приемат препарати за разреждане на кръвта.
Уредът не бива да се използва от деца под петгодишна възраст, както и от бременни и кърмачки.

Добра алтернатива са т. нар. детоксикиращи пластири, които имат подобна функция, но със сигурност не носят същия ефект, както самия уред.

Редактор: Марина Делева