Пътуване с Автобус Варна – Букурещ или Споделен Трансфер

39
718
Добави коментар
A2ZTransfers
A2ZTransfers

Когато търсите транспорт от Варна до Букурещ, първото нещо за което ще се сетите са международните автобусни линии. За съжаление няма полети Варна – Букурещ, за това остават вариантите за сухопътен транспорт: със собствена кола, такси, автобус или летищни трансфери.

Днес ще ви представим два от начините за пътуване: споделени трансфери и пътуване с автобус. За да изберете, кое е по – подходящо за вас, разгледайте информацията, която сме събрали за приликите и разликите на двата вида транспорт.

 

Автобус Варна – Букурещ или Споделено Пътуване?

Какво да изберем?

 

 

Изгодни цени

Първото общо между тях е, че и при двата случая цената е ниска. Пътуването с автобус Варна Букурещ е най – евтиният вариант да стигнете до там. Ще намерите различни предложения за международни превози и изгодни автобусни билети по маршрута. Цените на споделените трансфери от своя страна, не са много по – високи от автобусните превози. А Ту Зет Трансфърс ви предлага споделено пътуване от Варна, Добрич или Шумен до Букурещ, летище Отопени за 66 лв. на човек.

 

Предварително зададено разписание

Междуградските автобуси пътуват по предварително фиксирано разписание. Можете да изберете от различни часове на тръгване и пристигане. Споделените трансфери Варна – Летище Отопени се изпълняват всеки ден, също по фиксирано разписание:

Град Варна – Летище Отопени 

7:00 ч – 11:00 ч 11:00 ч – 15:00 ч 23:00 ч – 3:00 ч

Летище Отопени – Варна

4:00 ч – 8:00 ч. 14:00 ч – 18:00 ч. 20:00 ч – 00:00 ч.

Добрич  / Шумен – Летище Отопени

8:00 ч – 11:00 ч 12:00 ч – 15:00 ч 00:00 ч – 3:00 ч

Летище Отопени –  Добрич / Шумен

4:00 ч – 7:00 ч. 14:00 ч – 17:00 ч. 20:00 ч – 23:00 ч.

 

Пътувате с други хора

И при двата вида транспорт пътуването от Варна до Букурещ е с други хора в превозното средство. За разлика от автобусите, където пространството е по – ограничено и пъниците са повече, при споделение трансфери се пътува с минибус или кола. Автомобилите, които използваме най – често са 6 местни, което гарантира повече комфорт и удобство, а това не е за подценяване при по – дълги часове път.   Снимки на превозните средства ще намерите в нашата галерия:

 

Маршрут до летището

Автобусите, които пътуват по международните линии Варна – Румъния обикновено имат много спирки по маршрута си. Тръгването е от Автогарата във Варна, като се преминава през градовете Шумен, Разград, Русе, а пристигането е в центъра на Букурещ – автогарата. Споделените трансфери на А Ту Зет Трансфърс се изпълняват  директно от / до летището Анри Коанда (Отопени), което ви спестява допълнително пътуване от центъра на румънската столица.

 

Време за пътуване

Времето за транспорт от Варна до летище Отопени или обратно е по – кратко със споделен трансфер, в сравнение с автобус, благодарение на директната линия и на удобството на леките автомобили, с които се пътува.

 

Онлайн резервация

На сайта на А Ту Зет Трансфърс (www.a2ztransfers.bg) можете бързо и лесно да резервирате споделен трансфер от Варна до Летище Букурещ, за да сте спокойни, че ще има свободно място. А дори и да сте единственият пътуващ в избрания ден и час, можете да сте сигурни, че пътуването ще се осъществи, съобразно резервираните от вас детайли.  

 

Когато търсите автобусни билети Варна – Букурещ, не забравяйте да проверите разписанието и цената на споделените трансфери, които предлагаме. Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас!

 

 

 

 

 

Полезни Връзки:

Индивидуален Транспорт | Споделено Пътуване | Автопарк | Цени | Лицензи