Хороскоп на Radio VOX за празника на влюбените

2
276
Добави коментар
Svarofski
Svarofski

Ето и хороскопа на Radio VOX (женски вариант) за днешния празник на влюбените, прочетен по звездите във все още трезво състояние, въпреки че тенденцията да се отпразнува и Трифон Зарезан не е е никак за пренебрегване…

Съзнателно или не, всяка една от нас вярва, че на този свят има човек, който е предназначен за нея. Кой е той? Кога ще го срещнем? Къде се намира в момента? Въпроси, на които не можем да дадем точен отговор, но за сметка на това, имаме звездната възможност да ви споделим какво са намислили звездите за Св. Валентин в името на любовта.

Овен: Скептични сте относно романтичните ви преживявания в Деня на влюбените, ни звездите няма да ви разочароват. Вероятността да срещнете принца именно тогава е голяма. Въпросът обаче е ще отворите ли сърцето си?

Телец: На представителите на този зодиакален знак им е нужна сигурност. Те не желаят изненади, а доказателство, че са обичани. А денят на Свети Валентин обещава именно това.

Близнаци: Доверете се инстинктите си и не планирайте. За вас денят обещава да бъде изпълнен с положителни емоции, но само ако сте готови да се пуснете по течението. Звучи опасно, но и много забавно, не мислите ли?

Рак: За раците денят ще бъде спокоен, но нощта обещава да бъде интригуваща. Любимите ви хора няма да пропуснат възможността да засвидетелстват чувствата си, които до голяма степен ще ви изненадат в дълбочината си.

Лъв: Мислите си, че и тази година ще прекарате Денят на влюбените пред телевизора вкъщи, но този път сте сбъркали. Лъвиците да се подготвят за приятни изненади и романтични мигове.

Дева: Денят за Девите ще бъде изключително динамичен. От тях обаче зависи да отделят време за любимите си хора, които са готови да дадат всичко от себе си, за да ги ощастливят.

Везни: Отново сте на кантар – дали да излезете, или пък да си останете на безопасно у дома. Рискувайте – звездите ви обещават неочаквана среща, която едва ли бихте желали да пропуснете.

Скорпион: Скорпионите не се доверяват лесно на партньорите си и знаят какво е да бъдеш наранен. В Деня на влюбените обаче ще имат шанс да заличат миналото и да осъзнаят, че не всяка любов завършва с разруха.

Стрелец: Импулсивни сте, а това не винаги е във ваша полза. Обърнете внимание на любимия човек, защото той го очаква. Не се притеснявайте, че не сте достатъчно подготвени – партньорът ви ще оцени усилията ви.

Козирог: Ако се очертава да сте сами на Свети Валентин, не увесвайте нос, а поемете инициативата и поканете мъжа, на когото сте хвърлили око. Звездите ви гарантират успех и приятни изживявания!

Водолей: Уверени сте, че денят е добър, а това е напълно достатъчно, за да си изкарате страхотно. Дали сте с гадже, шумна компания, или съвсем сами – няма значение. Вие знаете как да се забавлявате!

Риби: Предпочитате да преглътнете чувствата си вместо да изплюете камъчето и най-накрая да получите своя щастлив край. Денят на влюбените обаче е перфектната възможност да се осмелите и признаете какво изпитвате – не го пропускайте!