NUTRILITE DOUBLE X ексклузивно представени в България от Amway

1
193
Добави коментар
Admin9
Admin9

Според Световната здравна организация (СЗО) се препоръчва да се консумират минимум 5 порции плодове и зеленчуци на ден. Важно е да се добавят в ежедневната диета плодове и зеленчуци от всичките 5 цветови групи – зелени, бели, жълти, червени и лилави, като всеки от тях доставя специфични и ценни хранителни вещества. Всъщност растенията не само съдържат различни витамини и минерали, но и вторични съединения, известни като фитонутриенти (фито от гръцки = растения и нутриенти = вещества, даващи живот), които придават на растенията типичен цвят и се смята, че са полезни за човешкото здраве.

Въпреки важността на разнообразната дневна диета 3 от 4 възрастни в света не успяват да си набавят този препоръчителен хранителен прием. Всъщност особено в стресиращи периоди (например при промяна на сезоните или в забързаното ежедневие), може да е все по-трудно да се набавят всички нужди на тялото и ума на хранителните вещества, за да функционират правилно: затова е важен и правилният избор за допълване на потенциалните хранителни пропуски, който да поддържа общото здраве и благосъстояние на организма. За да обогати естествения потенциал на тялото и така то да се чувства отлично всеки ден, NUTRILITE, най-успешната компания за витамини и хранителни добавки в света, дистрибутирани на пазара от Amway, представя обновена формула на емблематичната хранителна добавка NUTRILITE DOUBLE X.

NUTRILITE DOUBLE X помага на хората да запълнят потенциалните пропуски в ежедневната си диета и да поддържат здраво тялото си, като осигуряват 12 основни витамина, 10 основни минерали и важни фитонутриенти от всичките пет цветни групи.

Обновената формула на хранителната добавка NUTRILITE DOUBLE X съдържа PhytoBlend, ексклузивен комплекс, включващ екстракти от 22 вида плодове, зеленчуци и билки, които не винаги са лесни за получаване от ежедневната ни диета. По този начин NUTRILITE DOUBLE X осигурява широк спектър на фитонутриенти, който гарантира, че тялото получава растителни продукти от всичките пет цветови групи, като добавя разнообразие към ежедневната диета.

Тези съставки допълнително обогатяват фитоенергията на хранителната добавка, като използват по-фини хранителни екстракти, дори в по-малки и лесни за преглъщане таблетки.