Experian България е Топ работодател за 2019 г. в страната

3
200
Добави коментар
Admin9
Admin9

Experian България е Топ работодател за 2019 г.
в страната

21 фев 2019 | 11:28
168

© Experian България

Experian България е първата ИТ компания в страната, която бе отличена като ‘Топ Работодател’ за 2019 с локална сертификация от Top Employers Institute. Признанието бе връчено на официална церемония в Амстердам, Холандия, на 14 февруари 2019г.

Годишното проучване и одит на института отличава водещи работодатели по целия свят. Връчването на отличието се осъществява след независимо детайлно проучване на процесите в компанията от международни експерти.

Признанието се дава след задълбочен анализ на база въведените от работодателя концепции, процеси и инструменти за управление на човешките ресурси, които предоставят условия на служителите да се развиват професионално и личностно и които насърчават талантите на всички нива в организацията.

През последната година офисът на компанията отчита растеж с близо 200 човека, високи нива на ангажираност и принадлежност към работодателската марка, като същевременно поддържа постоянна тенденцията за възможности за израстване чрез разнообразни форми на обучение и развитие на хората.

Софийският офис на Experian отваря врати през 2004 г. През годините компанията развива продукти за изчисляване на кредитен рейтинг и риск, комбинирайки Big Data с аналитични модели, предотвратяване на измами и автоматизация на процеси. Experian България обединява ключова част от глобалния аналитичен капацитет на компанията, а служителите вече наброяват над 1000 човека.

Със засилващото се стратегическо позициониране в страната на компанията й предстои преместване в нова сграда, която се намира на бул. „Цариградско шосе“ 7-11.