Ъглов диван – време е да организираме площта в малкия си апартамент | mav.mk

1
203
Добави коментар
mebeli-bogdan
mebeli-bogdan

Корпусната мебел е един от предпочитаните детайли, с които обзавеждаме дневната си. В зависимост от това с каква площ разполагаме и как структурно изглежда хола ни се заемаме с нелеката задача да си изберем диван. През последните години се забелязва една доста интересна тенденция и тя е провокирана то това, че се пести място и освен това не се губи от седалищната площ, от която имаме нужда. Тава въпрос за диваните с ъглова форма, които са наистина не сам практични, но и доста атрактивни решения, с които да обособим кът за почивка за цялото семейство.

В търговската мрежа откриваме многообразие от ъглови дивани. Те са впечатляващи със своите геометрични специфики и освен това адаптирането им е винаги успешно. Характерно за тези ъглови дивани е това, че им е нужен само един свободен ъгъл за да се настанят и да ни предложат едно уникално и вдъхновяващо преживяване. Дори най-обикновения ъглов диван разполага с пет места за сядане. Но това не е всичко. Моделите са съобразени и с това, че ще бъдат позиционирани в жилища с ограничена квадратура, което предполага и наличието на трансформиращ механизъм.  С помощта на разтегателната функция диваните с ъглова форма могат да се превърнат в доста удобно легло, което да спести място и да спомогне за обособяването ни на кът за почивка и сън.

В съвременния си вариант ъгловия диван разполага с множество екстри. Една от тях както вече споменахме е функцията сън. Освен нея обаче има и други приложения като спускане на облегалките в положение полу легнал, което пък позволява да се отпуснете пред телевизора и да се насладите на пълния комфорт и удобство в дома си. не са малко и онези, които предлагат и релакс механизъм за крака. Ако по цял ден сте изправени на работното си място то сега е момента да подарите на краката си един масаж. Релакс механизмите за крака ще се погрижат за вашето пълноценно възстановяване. Когато купувате нов диван с ъглова форма добре е да се осведомите за неговите предимства и екстри. Със сигурност ще платите повее пари за такъв ъглов диван, но пък наистина ще имате невероятната възможност да му се насладите така както заслужавате. И за да не пропуснем едно от важните функционалности на ъгловата мека мебел ще напомним и за раклата под седалката на лежанката. Тук можете да съхранявате спалното си бельо или друг домашен текстил. Ето, че отново спестихте място в дома си само с покупката на един прекрасен ъглов диван.