Алуминиеви Профили

1
540
Добави коментар
polikarbonatsofia
polikarbonatsofia

Многообразие от алуминиеви профили и архитектурни системи

Нуждаете се от алуминиеви профили или отварящи се системи или може би алуминиева ламарина? То тогава Профитем може да ви помогне в правилният избор за вас. Изберете от широката гама продукти на фирма Етем. Ние предлагаме клиентски и стандартни алуминиеви профили, медни листа, поцинковани листа, алуминиеви листа, отваряеми и плъзгащи се системи, фасади, алуминиеви композитни панели (еталбонд), ролетни щори, системи за сигурност и много други.

 

Нашата цел е да доставяме продукти и услуги, задоволявайки както индивидуалните предпочитания на клиента от проекта до изпълнението му, така и високите изисквания за качество. Продуктите ни са се доказали на пазара у нас както и в Европа. Те притежават високи физико-механични свойства, което ги прави предпочитани пред другите марки. Освен това се предлагат в широка цветова гама и модерна визия.

Защо да изберете нас?

ЕТЕМ заема лидерските позиции в областта на алуминиевата екструзия и е сред най-обещаващите компании в Югоизточна Европа. С над 40 години опит и присъствие в секторите на проектиране и производство на архитектурни системи и профили с различни индустриални приложения. Може да разчитате на високото качество, дълготрайността и разнообразието в нашите продукти. Изберете Профитем – вашият надежден партньор!

Най-търсени продукти