Бабата, която живее сама в троянско село със 115 лв. пенсия! Позор, г-да управници! Гнус ме е от вас! (ВИДЕО)

1
179
Добави коментар
slavchev
slavchev

Какви ли не примери сме виждали в нашата приказна, райска, процъфтяваща държава, която от ден на ден става все по-хубава и добра за живеене, но само според някои политици.

Вижте един потресаващ пример за безхаберие и забрава от държавата на възрастните хора, най-мъдрите и тези, на които трябва да осигурим поне спокойно доизживяване на дните им.

Без ток, без вода и високо в планината, близо до Троян – тази баба е истинския пример за оцеляване в тежки услови, а не измислени кинопродукции с нафукани палячовци, които ядат жаби, видя КО4. До къде я докарахме, българи? Народе?!

С по-малко от $70 и по-малко от 60 euro на месец живее тази баба, която е работила цял живот за държавата!!!

За да може наглите и крадливи другари и техните наследници (които продължават диктатурата) да живеят в охолство и изобилие. Плюскайте прасета, защото тук бе вашия рай. Тези работливи, измъчени хорица живяха като отшелници в своята Родина, те изпълниха своята мисия и имат прекрасна душа и богатство, което не се брои в пари.

Споделяйте видеото с вашите приятели в чужбина – да знаят за ГЕНОЦИДА, на който е подлаган българския народ последните десетилетия.

Източник: Опознай България

Твоята оценка

Общо гласували

loading…