Бодуров и още трима се завръщат за ЦСКА срещу Етър :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят,…

1
126
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Четирима от важните играчи на ЦСКА-София ще са на разположение за гостуването на Етър тази събота – 9 март от 17.30ч. След контузии на линия отново ще са Николай Бодуров и Евандро. След наказания пък се завръщат Едвин Джеси и Божидар Чорбаджийски. От вчра двамата, които имаха травми, тренират на пълни обороти. „Червените“ проведоха занимание в Панчарево, което беше възстановително за игралите срещу Септември (София) и пълноценно за всички останали.

Капитанът Бодуров със сигурност ще е титуляр във Велико Търново, докато Евандро ще има сериозна конкуренция за място сред 11-те. Досега при Любослав Пенев той беше използван като ляво крило. С оглед силните изяви на Енрике Рафаел в тази зона обаче не се вижда как ще го измести от състава. Затова опция е Евандро да се появи на другия фланг, където ще се конкурира с Джеси. Другото крило Жоржиньо вкара гол срещу Сетември, но като цяло не впечатлява с изявите си и почти сигурно ще остане резерва.

На „Ивайло“ Пенев отново ще разполага с титулярната двойка централни защитници Бодуров и Чорбаджийски. Най-вероятно те двамата ще стартират, въпреки че заместниците им срещу Септември – Валентин Антов и Нуно Томаш, направха много добър мач.

Извън сметките за Етър остава Жеферсон, а малки шансове да попадне в групата има Ангел Лясков. Бразилецът ще отсъства поне още две седмици и вероятно ще пропусне оставащите 2 двубояот редовната фаза. След гостуването на „болярите“ ЦСКА-София приема Берое на 16 март (събота) в последния 26-и кръг.

„Тема Спорт“