ARTISTRY STUDIO черпи вдъхновение от Париж за новата си колекция

1
173
Добави коментар
Admin9
Admin9

Новата серия Artistry Studio: Parisian Style Edition е предназначена за елегантни дами със забързан начин на живот и включва продукти, които са удобни за ползване на път, вдъхновени от пулса на града, както и лимитирана серия продукти за баня. Те ще ти помогнат да усетиш стилния парижки блясък за нула време.

Artistry Studio Parisian Style Edition

Усещането за безгрижност и без никакво усилие „je ne sais quoi“ на парижките момичета вече лесно може да се постигне с най-новата колекция на Artistry Studio. Вдъхновена от стила, изкуството и сладките изкушения на града на светлините, колекцията включва два допълващи се нюанси за устни и бузи, дръзки блестящи палитри за очи, луксозни аромати и пухкава пяна от главата до петите. Tres chic!

Серията Artistry Studio – Parisian Style Edition включва и френската художничка, Adolie Day, чиито вълшебни герои и илюстрации са включени на опаковките и на самите продукти. „Вдъхновявам съм от приказките и вълшебните герои. За мен е чест да представя парижкия стил, който познавам и на който обичам да вдъхвам живот чрез моите рисунки върху продуктите и опаковките на Artistry Studio.”

Artistry Studio – Parisian Style Edition ще се появи на пазара през март 2019 г. до изчерпване на количествата. Продуктите на Artistry Studio се продават ексклузивно от собственици на Amway бизнес (ABOs) по целия свят. За повече информация и за контакти със собственици на Amway бизнеси, посетете аmway.bg.