DJI Osmo Pocket мнение

2
291
Добави коментар
wood-vision
wood-vision

Супер популярната марка сред производителите на професионални дронове DJI смело изкарва нов продукт, с който навлиза в бранша на портативните джобни камери. DJI Osmo Pocket е основен конкурент на GoPro камерите. Много от влогърите мислят, че всъщност точната таргет аудитория са именно те, влогърите. Нека видим и някои от основните предимства на камерата:

4K/60 FPS видео запис 120 мин. батерия с едно зареждане 1ч30 мин. време за зареждане Механична стабилизация Timelapse/Motionlapse Видео Панорамни снимки Follow/FPV/Tilt Lock Режими за запис Лесно преносим Видео и камера

Аз лично съм горд притежател на тази камера и съм много доволен от качеството, с което разполагам в ръката си. Не е много лесно да намериш джобна камер, която да снима 4К 60 FPS и да няма ефекта рибешко око. Според мен с тази камера могат да се заснеме доста синематик материал, освен че е походяща и за спортове. Разполага с много удобно функци като проследяване на обект или по-точно Active Track. Той се активира като натиснеш с пръст 2 пъти върху желания обект.

Ето и какво може да постигнете с камерата като краен резултат:

Както виждате материалът изглежда доста приемливо. Основната причина за това е механичната стабилизация. Чрез нея се постигат плавни кадри, които са приятни за човешкото око.

DJI Osmo Pocket мнение

5 (100%) 2 votes