Дропшопинг – Тенденциите за продажба на продукти онлайн през 2019

5
414
Добави коментар
iliana.joana
iliana.joana

Решили сте да отворите онлайн магазин или да увеличите приходите си с дропшопинг – Първо и основно правило е да знаете Тенденциите за продажба на продукти онлайн през 2019 

Неща, които трябва да знаете :

За да намерите подходящия продукт 2019, който да се продава, дори когато световната тенденция е на ръба на спад  не е необходимо продукта  да бъде популярен в цял свят, а може да е търсен за конкретен регион, където можете да продавате лесно.

Запознаването с новите тенденции на продукта е от решаващо значение за собствениците на онлайн магазини.

Да знаем как и кога да се възползваме от тези тенденции.

Тенденционните продукти предоставят възможност да бъдете на една стъпка пред конкуренцията.

Разбирането на нуждите на клиентите по отношение на тенденциите ще доведе до доволни клиенти и повече продажби.

Всяка нова година носи нов набор от тенденции и през повечето време това, което работи най-добре през предходната година, може да не бъде на мода през новата година.

В тази статия аз изброявам продукти, които можете да продавате онлайн през 2019 година.

Изберете Вашата ниша

За вашата лекота, аз създадох специфични за ниша филтри по-долу. Просто трябва да кликнете върху филтрите, за да видите тенденционни продукти 2019 за вашата ниша.

 

Продукти за автомобили и мотоциклети

Това е един от основните инструменти, които много собственици на автомобили търсят. Хората искат да поправят предното си стъкло, без да се налага да отидат при механик. Това е основен инструмент, който ви помага да поправите леко повредените предни стъкла.

Тенденцията за комплект за ремонт на предното стъкло се увеличава и увеличава. Време е да осребрите този продукт в магазините си. Тенденцията няма да остане завинаги, така че по-добре да се възползвате от нея възможно най-скоро.

Как да се насочите потребителите към ремонта на предното стъкло във Facebook

Пол мъж жена
Възраст: 24 – 54
Държава: САЩ, Великобритания, Австралия, Канада
Насочване: Тунинг за автомобили, Автомобил по поръчка, Автомобилен дизайн

 

 

Топ доставчици на продукти на  предното стъкло 

Автомобилните дифузори са малки устройства, които се поставят в 

по-лекия порт на колата. Тези устройства бавно изпаряват масла, 

за които се казва, че осигуряват ползи за здравето и изискан аромат, който успокоява ума

 

Най-добрите доставчици на продукти за дифузьор

3- Най-добрите евтини слушалки

 

Не всеки иска да похарчи цяло състояние за слушалки. Хората всъщност търсят най-добрите евтини слушалки за своите смартфони и лаптопи. Това са чудесни аксесоари, които можете да продадете за прилична печалба.

Тенденцията за най-добрите евтини слушалки е много висока в момента в целия свят, тъй като всеки притежава смартфон и искат слушалки да опасват с техните устройства. Сега е моментът да се възползваме от тази тенденция.

Австралия и Съединените щати изглеждат като големи пазари за продажба на евтини слушалки. Ако искате да извлечете максимума от продажбата на тези продукти, тогава съсредоточете всичките си маркетингови усилия в тези пазари, за да генерирате най-добра възвръщаемост.

Как да се насочите най-добрите евтини Earbuds във Facebook

Пол: жени и мъже
Възрастова група: 18-40
Местоположение: САЩ, Австралия, Обединеното кралство
Насочване: Държавна музика Nation, I Love Country Music

Най-добрите доставчици за най-добрите евтини слушалки

4- Vape касета

Електрони цигари са в стихията си. Хората ги пушат вместо  обикновени цигари и мнозина твърдят, че всъщност са по-здравословни от пушенето на цигари. Въпреки това, здрави или не, все още пазара е голям и спокойно може да се включите, тъй като електронните изпарители изискват специални касети, за да функционират.

С поглед към световната тенденция, можете ясно да видите, че vape касетите са с огромно търсене. Тенденцията върви нагоре и не показва никакви признаци на спад. Това е чудесно време да започнете да продавате тези аксесоари точно сега.

Регионално, САЩ е най-големият пазар, когато става въпрос за Vape касети. Хората в САЩ търсят тези касети, така че определено трябва да започнете да продавате този продукт в САЩ, за да извлечете максимума от инвестициите си.

Как да се насочите към Vape Cartridge във Facebook

Важно:

Facebook не позволява такива съоръжения, но можете да опитате влиятелни в това. Ето как можете да намерите правилните влиятелни.

Как да намерим надеждни Instagram влияния за вашия бизнес

Топ доставчици за Vape Cartridge Product

Очила и аксесоари
5- плоски слънчеви очила 

 

Слънчевите очила с плосък топ са в момента. И мъжете, и жените се занимават с този стил с тези страхотни очила. Тези очила идват във всички стилове и форми, които бихте намерили с обикновени слънчеви очила, но освен това имат и плосък връх.

Световната тенденция за слънчеви очила с плосък връх се увеличава в момента. Ако искате да направите прилична печалба, тогава влезте в тази ниша, за да се възползвате от тази тенденция.

Как да насочите към топ очила във Facebook

Пол: жени и мъже
Възрастова група: 18 – 54
Местоположение: САЩ, Австралия, Сингапур
Насочване: Sunglass Hut, GlassesUSA.com, Maui Jim

Доставчици за плоски топ продукт на слънчеви очила

Продукти за битови стоки
6- USB запалка

 

Автор: Промо оферти

За всеки търсач на промоции. На едно място събираме всички Оферти, Промоции , Брошури. Ежедневно проверяваме за примамливи предложения и намаления, които публикуваме на нашия сайт.
Покажи всички публикации от Промо оферти