Байерн Мюнхен – Ливърпул: Баварците няма да загубят (13.03.2019)

4
269
Добави коментар
premier
premier

Шампионска лига (ср, 22:00)

Прогноза » 1Х + Над 0 Гола + Над 0 Картона

Първият двубой в Ливърпул завърши 0-0. Резултат, който не устройва много и двата отбора. Все пак баварците са в по-изгодна позиция, защото са домакини в реванша.

Немският колос в момента се намира в изключително добра форма. И ако в даден период изоставаше от Борусия Дортмунд на седем точки и доста по-лоша голова разлика в битката за титлата в Бундеслига 1, сега Байерн Мюнхен е на първо място.

Те записаха серия от пет поредни победи на вътрешната сцена, при които отбелязаха цели 18 гола, а допуснаха само четири. С което изравниха Дортмунд по точки и ги минаха с два гола по-добра голова разлика.

Ливърпул от своя страна се намират в деликатна ситуация. Те загубиха преднината си пред Ман Сити във Висшата Лига и вече са на точка зад тях.

В никакъв случай не може да се говори за драстичен спад във формата им. Но все пак видимо не играят на топ нивото, в което бяха около декември и януари.

Отборът при всички случаи е под огромно напрежение – битка на два фронта, където противниците им не прощават и минимални грешки.

Нулевото равенство от първия мач не им носи успокоение. Защото ако искат да продължат, трябва да отбележат гол. Или да удържат мрежата си суха и да се надяват на късмет при рулетката на дузпите.

Новини за съставите на Байерн Мюнхен и Ливърпул

От състава на Байерн Мюнхен ще липсват Кимих и Мюлер заради картони. Както и Робен и Толисо заради контузии.

От Ливърпул ще отсъстват Гомес и Окслейд- Чембърлейн заради контузии.

Вижте още една прогноза за този мач от Шампионска лига тази вечер:

Байерн Мюнхен – Ливърпул: ще има голове (13.03.2019) Прогноза за Байерн – Ливърпул, реванш, 13 Март 2019

Прогнозата ми за реванша дава лек превес на Байерн. Защото се намират в малко по-добра форма от Ливърпул, играят по-грамотно тактически и са домакини.

Очаквам нервен мач, в който ще има поне един гол. Както и наказателни картони.

Като точен резултат в двубоя прогнозирам 2-0. Следван от 3-1 и 2-2.

* Прогнозата е генерирана чрез функцията Създай Залог на bet365.

Топ статистика за Байерн Мюнхен – Ливърпул Резултат от първият мач: Ливърпул – Байерн 0-0. Байерн нямат загуба в последните си 7 мача. Байерн не са губили в последните 10 свои домакинства.