Цветанов проговори за новия си апартамент :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
165
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов проговори за апартамента с асансьор, за който медии разтръбиха, че е купен на ниски цени в столичния квартал „Изток“. Жилището е в обявената за „сграда на годината“ кооперация на фирма „Артекс“.

Дал съм две жилища за едно, добавил съм и съм платил 100 хиляди с кредит и спестявания и всичко това е документирано в нотариалния акт, а и всичко ще бъде упоменато в декларацията, каза той.

Такива въпроси ми задаваха преди 4 години и, помните, че точно в паламента направих обяснения как апартамент от родителите на съпругата ми са прехвълени. Аз имах 1/6 наследствен дял от апартамент в „Надежда“, което ми беше прехвърлено още 91-ва година. След това миналата година прехвърлих безвъзмездно на брат ми тази 1/6, каза още Цветанов.

Апартамента който имам сега е разменен за два апартамента като квадратурата на тези два апартамента и разликата от 36 квадрата е доплатена. Няма нищо, от което да се притеснявам, и всичко, което съм извършил, няма от какво да се притеснявам, допълни Цветанов.

Всичко е оформено е преведено по банков път, знаете че всяка банка, за да направи превод, трябва да попълни декларация за произхода. Отговарям от уважение към вас, за да може всеки да е запознат и се надявам да се чуе от всички, отсече той.

Години наред Цветанов е преследван за имуществото, което притежава, но до момента не е установена никаква нередност по отношение на разминаване между доходи и придобиване на недвижимо имущество. /ПИК