Топ мениджър от италианския клуб „Новара“ ще привлича наши деца

1
135
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Директорът на академията на италианския клуб „Новара“ Мауро Боргети идва на кастинг в София и Благоевград. Той ще гледа деца и юноши, които може да бъдат привлечени в Италия. Организатор на кастинга е компанията DKB Sport Group, която е в основата на трансфера на национала Кирил Десподов в италианския „Каляри“. Събитието ще се проведе на 28 и 29 март 2019 г. Първият ден ще е в София на стадион „Раковски“ от 9.30 ч. в партньорство с „Академия Бойко Величков“, а на следващия в Благоевград. На официалното откриване на кастинга е поканен министърът на младежта и спорта Красен Кралев.

Италианският клуб „Новара“ вече има история в привличането на български футболисти, след като преди няколко години там бяха Иван Вълчанов и Алеко Алеков. Това е втори кастинг от серията, която компанията DKB Sport Group организира. Първият беше през януари и бе наблюдаван от Кристиано Джарета, който по-късно стана спортен директор на ЦСКА-София. Тогава събитието се радваше на голям интерес.

От всички кастинги, отличилите се момчета ще получат възможността да участват във финално събитие през пролетта, на което ще бъдат поканени специалисти от цяла Европа, с които дружеството си партнира. DKB Sport Group е компания, която прилага собствени методи на работа, базирани на последните тенденции в организацията и управлението на спортни кариери. Екипът се състои от професионалисти с голям опит и знания, придобити в дългосрочна комуникация с различни чуждестранни клубове. Въз основа на установените контакти предлага много възможности както за млади, така и за опитни играчи. Компанията насърчава, консултиране и предлага управление на професионални футболисти, организиране на футболни изпитания за млади играчи, общо управление на спортната кариера, организиране на международни футболни турнири, спортни събития, автографски сесии и лекции от спортни знаменитости, лагери за подбор на играчи от определена възрастова група, индивидуално обучение на млади играчи от квалифицирани треньори.

За записвания: тел. 0885 23 46 61 и на E-mail: [email protected]