Спечелете електронни четци, релаксиращи столове и слушалки от Fuzetea

1
240
Добави коментар
pgp

“Кампанията” се провежда на територията на Република България и се разделя на два периода в зависимост от наградите:

· Големи награди (релаксиращ стол и електронен четец) – в периода 18 март  2019 г. – 18 април 2019 г. включително;

· Малки моментни награди – от 18 Март 2019 г. до изчерпване на скреч картите в търговските обекти.

След приключване на „Кампанията”, Организаторът не носи отговорност или каквито и да било по-нататъшни задължения, свързани с обстоятелства, които биха могли да подведат потребителите да вярват, че „Кампанията“ все още продължава. „Кампанията“ се организира и провежда на територията на Република България според правилата на този правилник, като наградите се доставят само на територията на Република България.

1) Кампания в търговската мрежа с моментни награди – Taзи част от кампанията е валидна само при наличието на скреч карти и награди в магазинната мрежа и е обвързана с покупка на 2 броя от 1.5 л. от следните продукти Fuzetea: Студен чай Fuzetea манго и лайка 1.5 л., Студен чай Fuzetea лимон и лимонена трева 1.5 л., Студен чай Fuzetea праскова и хибискус 1.5 л., Студен чай Fuzetea манго и ананас 1.5 л., Студен чай Fuzetea горски плодове 1.5 л..

2) Национална кампания с големи награди на томболен принцип – Тази част от кампанията е обвързана с покупка на 2 броя от 1.5 л. от следните продукти Fuzetea: Студен чай Fuzetea манго и лайка 1.5 л., Студен чай Fuzetea лимон и лимонена трева 1.5 л., Студен чай Fuzetea праскова и хибискус 1.5 л., Студен чай Fuzetea манго и ананас 1.5 л., Студен чай Fuzetea горски плодове 1.5 л.и регистрацията на кода, изписан на скреч картата чрез безплатен СМС на кратък номер 10 800.