Бонус дузпа спаси България на старта в евроквалификациите

1
192
Добави коментар
sapa84
sapa84

Националната гарнитура на България стартира квалификационната фаза за Европейското първенство през 2020 г. с реми 1:1 срещу селекцията на Черна гора. Избраниците на селекционера Петър Хубчев имаха нужда от мощен натиск в края на мача и от една груба съдийска грешка, за да избегнат поражението и да не разочароват десетте хиляди фена на стадиона.

Резултатът откри Стефан Могуша от състава на Черна гора пет минути след старта на второто полувреме след добре премерен диагонален удар, който не остави шансове на Николай Михайлов, заместил на вратата контузения Пламен Илиев.

В следващите минути “Трикольорите“ бяха мотивирани да се спасят от поражението, но стражът на гостите Даниел Петкович бе на висота. Така се достигна до 82-ата минута на двубоя, когато Стаислав Костов бе препънат на метър от наказателното поле, но съдията се заблуди и отсъди 11-метров наказателен удар, който бе безапелационно превърнат в гол от Тодор Неделев.

В последните минути родните национали имаха шанс дори и да достигнат до победата, но и равенството не изтрива шансовете ни за продължаване напред от групата, в която са още Англия, Чехия, Черна гора и Косово.

Петър Хубчев определи началото като успешно, но изказа съжалението си, че отборът му не е успял да вземе победата. Въпреки че през първата част националите ни не достигнаха до точен удар (първият точен удар, отправен към вратата на Петкович, дойде чак в 71-та минута), треньорът определи играта ни през първото полувреме като по-добра.

Срещата ще се започни още с тежката контузия на Ивайло Чочев, за когото първите информации са за скъсани кръстни връзки, както и с дебюта на 17-годишния Мартин Минчев, който в продълженията имаше отличен шанс да донесе победата, но ударът му премина на няколко сантиметра от гредата.

В понеделник “Лъвовете“ пътуват са Прищина, където ще гостуват на Косово.

Вече се приемат залози в повечето сайтове за залагане онлайн. Може да се регистрирате в избран от вас сайт, както и да вземете някой от началните бонуси. Ето и няколко предложения …

Бонус дузпа спаси България на старта в евроквалификациите

5 (100%) 5 гласа