Винаги е по-добре, когато красотата е по две

1
171
Добави коментар
svetla58
svetla58

Имало някога една майка мечтателка, която всеки ден си представяла как двете й прелестни дъщери стават принцеси. Знаем, че това ви звучи доста познато –  като болно амбициозната майка-мащеха на Пепеляшка, която насила тикаше двете си чучелоподобни дъщери при принца, само и само той да си избере някоя от тях и да я направи своя принцеса.

Нашата приказка обаче е различна. Тук принц няма, защото героините ни са на 7 години, а обектът на желанията е Instagram пространството, което днес е завладяло умовете и сърцата на целия свят.

Така се случи и с Джаки Клементс, която един ден реши да качи няколко снимчици на двете си момиченца в социалната мрежа и да види какво ще стане. И „Уаууу!” – чудо! Двете Пепеляшки внезапно се превърнаха в „Най-красивите близначки на света”. Освен това феята кръстница (в нашия случай тази роля отново се играе от Instagram) ги превърна в световно известни топмодели.

Сега Ейва Мари и Лия Роуз се подвизават из Ел Ей като най-готините малки сладуранки на света. Обективът ги обича, а фотографи и кркеативни директори се влюбват всяка секунда в двете момичета и започват да ги снимат като пощурели. В момента броят на последователите им надминава главозамайващите 6 нули на милиона и то само за няколко месеца – от юли 2017 година. Момичетата навършили 7, годината е 2017, месецът е седми – и Джаки решава, че това е знак и че тази е щастливата година за двете й дъщерички. Астрологичен късмет или хазарт – няма значение. Факт е, че на света вече има две приказни принцеси, които завладяха сърцата ни.

След като Джаки започва да публикува снимки на Ейва Мари и Лия Роуз, които циркулират между Лос Анджелис и Ориндж Каунти, те веднага покоряват душите на своите последователи и биват заляти от цунами от комплименти като „абсолютно зашеметяващи“, „толкова красиви“ и „наистина, наистина великолепни момичета”.

Някои дори ги описват като „най-красивите момичета в света”. Но не само широката общественост мисли така. Професионалистите също са съгласни и в резултат на това момичетата вече са подписали договори с две модни агенции.
След като на бял свят се появява регистрацията на близначките, те печелят договори с брандове за детски дрехи и списания и според майка им често им се случва да завършат цели 6 ангажименти в рамките на седмица.

Макар, че са заети почти непрекъснато, гордата Джаки твърди, че децата й обожават всяка една минута, прекарана в работа.

В блог пост тя описва как ги е попитала дали искат да опитат modelling.
„Представих идеята си на момичетата, за да видя нагласата им за нещата. Обясних им, че те правят почти същото в техните класове по танци и екипни практики, които имат всяка седмица, така че могат без проблем да се пробват и със снимките пред професионални фотографи. Да си призная честно не бях изненадана, когато и двете започнаха да скачат от радост и с нетърпение очакваха да започнат.”

Работата им започва да върви с невиждана лекота, а двете девойки се справят с нея като истински професионалистки.

Г-жа Клементс разкрива, че те обожават да бъдат център на вниманието и страстта, с която изпълняват своите танцови пърформанси пред публика й подсказала, че ще се справят блестящо и с моделството.

Много често на снимките момичетата си партнират както с Джаки, така и с по-големия си брат Чейс Робърт, който също е модел и работи като такъв професионално. Той обаче не може да се похвали с такава многобройна армия от последователи. Неговата бойна дружина стига едва до 2000 човека.

За момента момичетата нямат достъп до Instagram акаунта си, защото семейството държи на първо място те да бъдат прецизни в учебните занимания. Професионалните им ангажименти се ръководят от г-жа Клементс и тя ги разпределя във времето, което е извън класните занятия на момичетата или през уикенда.  Под пълен неин контрол са и снимките, които се качват в интернет пространството и се подбират с цел да привлекат повече спонсори за девойките.

Редактор: Марина Делева