Промени формата си с „TapOut“ тренировки

4
270
Добави коментар
PulseFit
PulseFit

TapOut е интензивна аеробна програма, която включва елементи от бойни изкуства и силови упражнения. В основата на TapOut са техники, прилагани в смесените бойни изкуства (MMA). Ритници и юмруци, удари с лакти, колене и крака са упражнения, чиято цел е да повишат координацията на тялото и изгорят огромно количество калории.

Редом с това трениращите изпълняват скачане на въже, напади с тежести, лицеви опори и плиометрични упражнения, чиято цел е постигането на максимално мускулно натоварване за кратък период от време.

TapOut е изключително ефективна тренировка, която ще промени облика ви само за 90 дни

Тренировката е представена от Ричард Величков – фитнес треньор в „Pulse Fitness & Spa Bulgaria“. Вижте част от нея във видео материала.

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ЕДНА ТРЕНИРОВКА 50-60 МИН; СТЕПЕН НА НАТОВАРВАНЕ ВИСОКА; ПОДХОДЯЩО ЗА НАПРЕДНАЛИ И ЕКСПЕРТИ; ИЗГОРЕНИ КАЛОРИИ ЗА ЕДНА ТРЕНИРОВКА 940 kcal.

Ричард Величков е завършил специализиран курс по фитнес и културизъм в НСА. Учи и специализира „Спортен мениджмънт” в НСА. Занимава се с лека атлетика от 6 години. Инструктор е по Spinning и TapOut. Обучен и трениран е от основателя на TapOut за България – Паскал Дойчев. Има 3-годишен професионален опит в сферата.

Групови и индивидуални занимания с Ричард Величков се провеждат в Pulse Fitness & Spa Bulgaria. График групови занимания – виж тук: https://timetable.pulsefit.bg