„Благуните“ ни подаряват „Още един прекрасен ден“ в Бургас

1
190
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

”Благуните” ни подаряват “Още един прекрасен ден” в Бургас през следващия месец. Симпатичните герои от телевизионния екран ще оживеят на сцената на НХК на 16 април, от 18:00 часа.

След успеха на детският телевизионен сериал “Благуните” и големият брой гледания на епизодите в интернет, екипът на театър “Вилекула” създаде прекрасен детски театрален спектакъл с добре познатите герои. Премиерата му беше в края на февруари, а оттогава насам любимците на децата всеки ден получават многобройни покани да гостуват в различни градове на България. Това е и причината спектакълът да тръгне на своето първо пролетно минитурне.

В “Още един прекрасен ден” децата ще се докоснат до любимите си куклени герои, ще се потопят в техния свят и заедно ще преживеят весели и поучителни истории. Изключително красиви, пъстри и цветни куклите са специално преработени за сцена, а декорите са пищни и с впечатляващи размери. В спектакълът намират място най-хубавите и весели песнички от сериала, а също и нови специално написани, които учат децата да бъдат по-добри, по-уверени в себе си и по-леко да се справят с трудностите.

Автор и режисьор е Илиян Илиев, сценограф Кирил Наумов, кукли Благовеста Василева, музика Димо Стоянов от ПИФ и Александър Дойчев. Участват актьорите: Елиза Илиева, Момчил Михайлов, Златина Йорданова, Янко Стоянов, Явор Зехиров, Мая  Гелева, Нели Славова, Краси Кирчев.

Спектакълът ще се завърне в крайморския град благодарение на Маруся Русева и „Арт Ателие”. Билети можете да закупите на касата на НХК и на тел. 0894/898-098.