Гриша Ганчев представя плановете си за нов стадион на ЦСКА

1
155
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев, заедно с акционера Юлиан Инджов, ще представят плановете си за новия стадион на „армейците“. Спортната общественост ще бъде запозната с тях на пресконференция през следващата седмица, съобщиха от „червения“ клуб.

Предстои да бъдат оповестени датата и мястото на събитието.

Ето краткото съобщение на официалния сайт на ЦСКА:

„Армейци,

през следващата седмица основните акционери в клуба Гриша Ганчев и Юлиан Инджов ще представят бъдещите си планове за новия стадион на ЦСКА. Двамата ще запознаят спортната общественост с всички детайли по мащабния проект за изграждането и финансирането на съоръжението. Конкретната дата и час на събитието ще бъдат допълнително обявени”

Клубът вече е постигнал споразумение с Министерството на младежта и спорта. Няколко природозащитни организации обаче се обявиха против строежа на съоръжението. В социалните мрежи активисти на „Да спасим Борисовата градина“ и „Да остане природата в България“ обявиха, че няма да допуснат строеж на мястото на „Българска армия“.

Привържениците на ЦСКА реагираха, припомняйки, че първото нещо там е стадионът на АС-23, а мястото е дадено за вечно ползване. Впоследствие станало парк.