Хитовите украинци KAZKA за първи път у нас :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
128
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Те са в музикалния бизнес едва от две години, но това не им пречи вече да са световноизвестни. Само една песен стои в основата на този успех.

„Плакала“ е посветена на женската чувствителност. На момента, в който след като се наплаче жената става по-силна от преди. Това символизира и лилавата теменужка, която държи всяка жена във видеото. Песента била последна в дебютния им албум. На никой от тях тя не била любима, за това и се изненадали, когато именно „Плакала“ достигнала над 180 милиона гледания. И до днес тримата музиканти не си обясняват този успех.

„Мисля, че всеки творец се надява в някакъв момент в живота си да постигне успех и да има резултат от положените усилия“, отбелязва вокалистката Александра.

Никита е виновникът за съществуването на групата днес. Той и Александра започват да правят музика, участват в няколко музикални шоута, но след първото им парче „Свята“ решават, че нещо им липсва.

Участват на песенния конкурс „Евровизия“, за да се срещнат с хора, които свирят на фолклорни инструменти. Така се запознават с Дима. Той умее да свири на над 30 духови инструменти. За разлика от Никита и Дима, които имат музикално образование, вокалистката Саша няма такова. Едва тази година тя тръгва на уроци при музикален педагог. Тя идва от семейство на юристи.

„Още от дете аз съм творческа личност, първо ходех на танци, после актьорско майсторство, а накрая пеене, аз винаги съм била неспокойна като характер и винаги съм знаела, че от мен юрист няма да излезе. Смятам, че всички хора трябва да правят това, което обичат най-много“, споделя Саша.

В момента „Казка“ са на европейско турне, което включва и България. А съвсем скоро ще излезе и вторият им албум наречен „Нирвана“.