Лудогорец сбърка в първия кръг на плейофите

2
146
Добави коментар
sapa84
sapa84

Лудогорец стартира плейофния етап на първенството с погрешна стъпка по пътя към поредната си шампионска титла на страната. Разградчани си спретнаха нулево реми със старозагорския Берое в първия рунд на плейофите, в които участват шестте най-добре представили се отбора в редовната част на сезона.

С тази точка срещу Берое ръководеният от Стойчо Стоев шампион натрупа актив от 63 точки, което е с шест повече от първия преследвач ЦСКА. “Армейците“ имат шанс обаче да намалят дистанцията до едва три пункта при победа над Черно море, а всичко това идва само седмица преди голямото дерби между Лудогорец и ЦСКА.

На трето място е Левски с 54 точки на сметката си преди домакинския мач срещу Ботев Пловдив, който ще се изиграе утре. Именно “Канарчетата“ стоят на четвъртото място с 45 пункта, а на пета и шеста позиция са Берое и Черно море с 43 и 42 точки.

Последният сблъсък между Лудогорец и Берое предложи на феновете качествена и динамична игра, в която и двата тима имаха своите добри шансове да грабнат трите точки, но до попадение така и не се стигна заради сериозните пропуски и прекрасните изяви на мъжете пред двете врати – Ренан дос Сантос и Душан Перниш.

Гостите от Стара Загора получиха първата сериозна възможност в мача, когато Козмин Моци подари топката на Мартин Камбуров в непосредствена близост до вратата 12 минути след първия съдийски сигнал, но ветеранът стреля в тялото на Ренан.

В хода на двубоя Лудогорец взе игрови превес, но пропуските на Лукоки и Вандерсон не позволиха да се стигне до откриване на резултата.

Също както началото на първото, така и началото на второто полувреме започна с възможност пред домакинската врата, но Ренан отново показа високата си класа след шут от воле на Александър Цветков.

Отново след шанса пред вратата на Ренан игровите действия се преместиха в половината на гостите, но пропуски на Кешерю, Абел Анисе и Марселиньо запазиха паритета в резултата.

Следващият двубой Лудогорец срещу ЦСКА е на 03.04.2019. Повечето букмейкъри вече приемат залози, като ЕФБЕТ предлага най-големите коефициенти.

Лудогорец сбърка в първия кръг на плейофите

5 (100%) 5 гласа