Машина за вакуумиране / уред за вакуумиране Laica VT3119

2
300
Добави коментар
stenlie78
stenlie78

Бързо и лесно консервиране в домашни условия с машина за вакуумиране / уред за вакуумиране Laica VT3119. С помощта на този уред, вакуумирането на различни видове храни се осъществява за секунди, като се опаковат в херметически затворени пликове. Този уред е перфектният избор за опаковане и съхранения на пресни билки, бланширани зеленчуци и мариновано месо. Всмукателната сила на машината e – 0.7 бара и с бързина на изсмукване 12 л / мин. Laica VT3119 вакуумира и опакова напълно автоматично чрез натискане на един бутон. Вакуумираните храни остават свежи за по-дълго време, тъй като защото не се окисляват и не позволяват развитието гъбички и бактерии в плика. Храната запазва свежестта си за дълго време и може да се съхранява замразена с месеци. С машина за вакуумиране Laica VT31190 ще запазвате за по-дълго време хранителни продукти като риба, месо, зеленчуци и плодове. Машината за вакуумиране може да запечатва гофрирани пликове с максимална ширина до 30 cm, а максималната дължина на запечатване  е неограничена. Laica VT3119 е предназначена за постигане на отлични резултати в домашни условия. Работното налягане – 0,7 bar, ви позволява да удължите времето за съхранение на хранителните продукти до 8 пъти повече в сравнение с останалите вакуум машини.  Освен пресни продукти може да се вакуумират и замразени хранителни продукти, така че да ги запазите за по-дълго време при съхранение в камерата на хладилника или във фризер. Машина за вакуумиране Laica VT3119 е перфектна за вакуумиране на бързо развалящи се или трошливи хранителни продукти. В комплекта на машината за вакуумиране Laica VT3119 е включена  ролка за вакуумиране на хранителни продукти.

Характеристики на машина за вакуумиране / уред за вакуумиране Laica VT3119.

МОДЕЛ: 2019 годинаДизайн: LaicaНапълно автоматична вакуум машина.Вакуум около 90% при -0.7 bar.Сензорни бутони за управлениеНастройка на двойно запечатване – стандартна – силнаИдеална за всички видове месо, риба, зеленчуци и плодове.Регулиране на вакуумирането със стоп бутон, подходящо за вакуумиране на трошливи или бързо развалящи се храни.Електронен температурен контрол за перфектно запечатване.За вакуумно опаковане на храна, течности, козметика, лекарства, електроника и др.Включва 1 ролка за вакуумиранеТавичка за течности: възможност да се изважда да се измиваВъзможност за използване на канистър.Маркуч за вакуумиране на канистърДо 8 пъти по-дълъг период на съхранение.Компактен дизайн, двойна заварка, регулиране на вакуума: с бутон за спиране се регулира вакуумната сила – идеален за чувствителни стоки, отделна функция за заваряване.Нож за рязане на ролки на торбички с различна дължинаДръжка за заключванеФункция пулс вакуум:“PULSE vacuum” „: стартира импулсно вакуумиране; извличането на въздух започва с натискане на бутона и спира, когато се освободи бутона.Ширина на ролката макс. 30 см.Идеален за разпределение на храната на порции, дълготрайно съхранение на храна, или готвене à la sous vide.Мощност 110 W 230 V, 50Hz.Бързина на изсмукване 12 л / мин.Материал на корпуса: висококачествена стомана и пластмасаРазмери 40 x 16.5 x 11.5 cm – 1.75 kg Шум: < 80db при разстояние 1мТегло  1.75 kgГаранция 2години.БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

Кратко ревю:

Уважаеми клиенти, този модел машина за вакуумиране / уред за вакуумиране Laica VT3119 е перфектен избор за вакуумиране на храни, зеленчуци, билки и мариновани меса. Използва се и при вакуумиране на риби, домашни видове меса като суджуци, филета и други. Перфектен избор в съотношение цена и качество. С помоща на уред за вакуумиране на храна се извежда въздуха от пакета с продукти, за да се съхрани свежестта им за дълъг период от време.  Уредът за вакуумиране ви позволява обработване и запазване на храни в големи количества, които можете да запечатате и замразите. Запечатването с вакуум на храните намалява количеството кислород в пакета, като по този начин се предотвратява развитието на бактерии, които причиняват развалянето на продукти, като месо, зеленчуци или течности. В допълнение, вакуумирайки различните видове храни, вие  ги запазвате от дехидратиране и от изгаряния чрез замразяване, и спестява място за съхранение в хладилници и фризери, тъй-като вакуумираните пакети заемат значително по-малко място. Голямото предимство на машината за вакуумиране е, че можете да я използвате и за запечатване на месо, което ще се маринова, или за комбиниране на продукти за бързи ястия.

FashionStoreBG  – е официален дистрибутор/вносител на марка Laica.