Съвети за избор на мека мебел за предстоящите празници

2
189
Добави коментар
mebeli-bogdan
mebeli-bogdan

Месец декември, освен че е месецът за подаръците, е и месец, в който често домакинствата сменят мебелите в домовете си.

Естествено, това се случва предимно в началото на месеца, когато тече усилената подготовка за коледните и новогодишни празници.

Българското семейство днес, през 2018 година, за добро или зло, почти няма член, който да не е в чужбина. Именно и в този период цялото семейство се събира – знаете, най-вече на бъдни вечер, когато хората, работещи в чужбина се завръщат.

Именно и покрай топлото посрещане, повечето семейства подсигуряват уют и комфорт, закупувайки ново обзавеждане, мека мебел и други, подсигуряващи коледно настроение и дух, тематични с празничните дни.

Всички знаем, че различните цветове, наситени с червено, правят така, че атмосферата и настроението в домакинството да се повиши. Най-общо меката мебел се състои от дивани, трапезни ъгли, фотьойли, табуретки, но съществува и такава мека мебел, която е изключително ефективна, и не е толкова скъпа.

Например, барбарони, но не каквито и да е, а с коледни мотиви, правят така, че стаята, където е разположена и елхата и украшенията, да придава завършен вид.

Пълнежът от гранули, от които е изработен барбаронът правят така, че членовете на Вашето семейство да се чувстват удобно, комфортно, уютно.

Естествено, барбаронът е само предложение за обзавеждане, което да съпътства коледните нюанси, но често семейства обзавеждат цели стаи преди най-светлите християнски празници.

Обзавеждането на стая, било то кухня, спалня, всекидневна, често е съпътствано и с обзавеждане на традиционни мебели и уреди. Кухненското обзавеждане също крие своите специфики, особено когато желаете да внесете коледни мотиви и в тази стая, но за тях ще пишем в друга статия.

Позволете ни сега да се върнем на меката мебел. Дори да не сте в период на закупуване на нова мека мебел, то можете да помислите за нови овертюри, които да направят цялостна премяна на Вашият дом.

Ето как изглежда един уютен дом, проектиран в коледни нюанси:

Снимка di-mension.com

Цветовете бежово, червено, зелено са чудесни решения, т.е. ако купувате нови ковертюри, то опитайте с тази разцветка.

Естествено, някой предпочитат и по-тъмните цветове, например зелен цвят, в съчетание с червен и кафяв, но на снимката, посочена по-горе, можем смело да заявим, че е представено перфектното обзавеждане с мека мебел, и като цветове, и като обзавеждане с мека мебел.

Един важен съвет с претрупването на мебели. Не прекалявайте с многото мебели в малки пространства. Бъдете рационални и стилни. Черпете идеи от  онлайн пространството, или пък поискайте предложения от мебелните фирми за проект, чрез който да добиете представа как би изглеждало обзавеждането, което сте планували във времето.

По този начин ще придобиете ясна представа и ще можете да създадете перфектният уютен дом.

Естествено, зимата не е най-удачното време за нови мебели, тъй като често се касае за транспортиране, сглобяване, но не е и невъзможен период за тази дейност. Всичко зависи от Вас самите, но масово, потребителите подменят външният вид на мебелите си с покривала.

Е, какъвто и тип мебели да изберете, обзавеждането и освежаването на домът винаги води до положителни емоции. Именно такива и приятни мигове, посрещайки новата 2019 година, Ви пожелаваме!

Автор

Общ рейтинг

no rating based on 0 votes

Марка

BogdanMebel.com

Продукт

Мека мебел