ПСВ Айндховен – Цволе (04.04.2019г.)

2
224
Добави коментар
sapa84
sapa84

Началото на сезона бе едно тежко мъчение за Цволе, но назначението на Ап Стам през декември промени нещата в положителна посока и спаси една изглеждаща безнадеждна кампания. Бившият защитник на Милан и Манчестър Юнайтед намери печелившата формула да помогне на отбора, а огромния му опит като бранител в едни от най-големите отбори в света успя да направи защитата на тима истински стабилна.

Противниците на Цволе не вкараха гол в три от последните четири мача на отбора, което е огромно постижение за отбор от долната половина на славещата се с многото голове холандска елитна дивизия. Серията започна с нулево равенство, което бе последвано от трудна загуба от конкурента на ПСВ Аякс като гост с 2:1. Тимът спечели последните си два шампионатни мача срещу Екселсиор с 2: и Еммен с 3:0.

Няма съмнение, че Стам ще паркира автобуса в този мач, а скорошният опит показва, че отборът му знае как да затруднява максимално противниците при отбелязването на голове. Ето защо виждаме смисъл от залозите за малко голове.