Какво се разбира когато се говори за рекламна агенция Фоликс България?

2
163
Добави коментар
mikeyrurg5
mikeyrurg5

Детайли

Категория: Често задавани въпроси

Рекламна агенция Фоликс България изработва и монтира реклами за търговци, производители, юридически лица и институции. Ние обхващаме един цял производствен цикъл за брандиране – от дизайна до поставянето на рекламата по покрива, фасадата, входа и интериора на една сграда. Фирмата прави реклама вече повече от десет години на професионално ниво и е навътре в нещата, в детайлите за да ви осигури перфектно обслужване и високо качество при утвърден стандарт както във вътрешната политика и заложени принципи, така и според законите на република България.

Какво се разбира когато се говори за рекламна агенция Фоликс България?

Самото име на рекламна агенция Фоликс България подсказва, че става дума за нещо с фолио, фолиране, рекламиране, луксозно и стилно – фоли + лукс = Folix. Фолиата са основата на рекламния бизнес и в повечето случаи не е нуждаят от допълнително узаконяване в общината, затова сме подбрали и името ни да е такова. Според направено вътрешно проучване и сред клиентите на агенцията, лесната асоциация с продуктите за залепяне, е добро решение за подсказване с какво се занимава дружеството. Поръчайте при нас облепяне на витрини с фолио на ниска цена.

Каква е историята на рекламна агенция Фоликс България?

Първоначално, а в последствие това се развива и до високи нива, рекламна агенция Фоликс България започва с поставянето на квадратури фолио по витрини, паравани на офиси, фолиране с надписи по фирмени автомобили и затъмняване на стъкла. В последствие и според нуждите на успелите брандове, разширяваме обхвата си до проектиране и изграждане на билбордове, видео стени, тотеми за бензиностанции и прочие. Ние се целим по върховете на рекламния бизнес за да сте уверени за какво плащате и какво ще получите. В настоящия момент можем да ви изработим всичко което пожелаете за външна реклама. Обадете се или ни изпратете запитване по най-удобния за вас начин.

Какво можете да си купите от рекламната агенция Фоликс България?

Както вече споменахме външните реклами и интериорното брандиране са наша основна практика. Освен това правим и облепяне на коли и бусове с надписи. Колко струва реклама? – изпратете запитване с конкретните си желания – цвят, материал, размери и локация, и нашият екип от търговци, инженери и специалисти ще се погрижи за вас, като ви изпрати необходимата информация за рекламиране в най-кратки срокове. Работим и като подизпълнител за производство и монтаж на реклами от студиа за дизайн и визия на проекти. Пазарувайте изгодно сега.

Посещения: 25