Евтино ли е да се поръча слагане на реклами от рекламна агенция?

2
138
Добави коментар
mikeyrurg5
mikeyrurg5

Хората често ни питат дали е евтино и колко струва слагане на реклами за различни търговски обекти. Практиката показва, че в България се търси преди всичко евтина реклама, а качеството остава на второ място. Това от финансова гледна точка е добре, като за начало, но в последствие не се знае заради вида използвани материали. Както се казва – за колкото сте си платили, толкова ще получите. Ние ще направим каквото ни кажете, но не ви съветваме да пестите, защото колкото по-евтин изглежда един бизнес, такива и клиенти привлича – като не искаме да обидим никого. Ако имате някакви въпроси ние сме насреща за ги коментираме с вас, или ако трябва директно да направим оглед на място и там да си кажете какво искате и как си представяте нещата.

Можете ли сами да се справите със слагане на реклами или е по-добре да си платите и да забравите?

Слагането е механичен процес, който се прави от нашия опитен екип монтажисти и е доста специфично на различните места, на които сме брандирали през годините. На повече от 100 марки в различни браншове. Монтажът в някои случаи може да е по-сложен от самото изделие за производство. Без пари ще ви излезе ако си си монтирате рекламата, но ви съветваме да вземете необходимите предпазни мерки и да се съобразите с особеностите на стената, тавана, покрива и т.н. Доста от нашите клиенти си имат други ангажименти на главата и предпочитат да ни се доверят и да си платят колкото струва за слагане на реклами на място. Приветстваме тази идея, а вие.

Каква цена за слагане на реклами можем да ви дадем?

За да направим калкулация и да ви кажем цена за слагане на реклами първо трябва да ни кажете за какво става въпрос. Добре е запитване по мейла да прикачите няколко снимки, да добавите размери, нещо което си представяте и други подробности. Ще направим анализ и ще ви пишем в най-кратки срокове. Ако има нещо друго ще се свържем с вас на посочен в мейла телефон и ще договорим ден и час за посещение. Все пак не правите всеки ден външна реклама и е добре да ви посочим точна цена вместо нещо ориентировъчно и неясно. Има доста рекламни агенции, които ей така ви хвърлят едни цени за слагане на реклами и после ви искат доплащания за това и онова. Доверете се на опита и поръчайте от Премиум реклама още сега.