Каква е цената за сваляне на реклами от агенция 100 Марки?

2
118
Добави коментар
mikeyrurg5
mikeyrurg5

Рекламна агенция 100 Марки предлага на вашето внимание нашата услуга за сваляне на реклами на преференциални цени на територията на град София и региона. Фирмата извършва демонтаж и транспортни услуги за извозване с цел ремонт на стари конструкции за брандиране в най-кратки срокове и според договорка с клиента. Свалянето може да стане на части или на един път в зависимост от сложността на заданието и размера на търговското изделие. Агенцията разполага с богат арсенал от възможности включително отмонтиране със скеле или мобилни стълби. Сваляли сме реклами от покриви, фасади, в интериор и още. Доверете се на по-качественото обслужване в столицата. Обадете се за демонтаж сега.

Колко струва сваляне на реклами в София?

За да ми каже колко струва сваляне на реклами в София е необходимо да се запознаем с естеството на работа и количеството труд, което е необходимо да положим за да ви свършим услугата. Това може да стане след като направим оглед на място разговаряме и уточним детайлите по заданието. Някои клиенти желаят да свалим само част от конструкцията за брандиране а останалите елементи ще бъдат една грижа. Само за информация ви казваме че това не е шега работа и крие редица рискове и опасности. Все пак ви съветваме ако решите сами да си правите демонтажа за оградите предварително района за да обезопасите мястото от падащи предмети срутвания или други подобни разрушителни явления. От 100 Марки оставаме на разположение в случай на нужда.

Може ли да има сваляне на реклами без да се допираме до фасадата?

Наскоро наш клиент с големи стъклени витрини ни се обади и ни попита дали можем да направим сваляне на реклами без да се допираме до фасадата понеже тя е от стъкло. Този случай най-доброто решение е да се използва сглобяемо скеле от тръби и по този начин няма да има натиск върху вертикала на сградата. Другият вариант е чрез мотокар, мобилен кран и други транспортни средства. Все пак този вид поръчки са доста рискови и доста специфични и затова е важно нашето присъствие преди започване на същинската работа на съответното място – тоест трябва да се направи оглеждане на детайлите. Агенция за брандиране на 100 марки работи в сферата на външното оформление на редица фирми вече повече от 10 години и можете да се доверите на професионализма нашите монтажисти. Сега е момента да се обадите и да зададете вашите въпроси към нашите търговски представители.

Харесване на това:

Харесвам Зареждане…

Свързани