Фитнес за начинаещи? Стартирай от 1-ви април 2019-та!

4
174
Добави коментар
PulseFit
PulseFit

За тези от вас, които никога не са ходили на фитнес. За тези, които се срамуват да влязат на групово занимание. За тези, които се притесняват, че не знаят кой уред във фитнеса как се използва – Pulse Fitness представя своите нови индивидуални и групови занимания само за начинаещи!

Отпуснете се в компанията на много други като вас, които за пръв път прекрачват прага на клуба и се забавлявайте с нашите топ инструктори, които са тук, за ви научат на всичко с много търпение и желание и да ви мотивират да извадите на показ най-доброто от себе си!

Фитнес за начинаещи? Стартирай от 1-ви април 2019-та!

От 1 април 2019-та имате възможност да се запишете предварително за индивидуална тренировка с персонален треньор или да заявите своето място в класовете за начинаещи по Yoga, Pilates, Spinning, Tapout, Crossfit, Bodypump, Box, Muay Tai и Народни танци.

Класовете за начинаещи стартират със сутрешни и вечерни сесии. Спрямо вашето удобство и заетост, графикът ще търпи промени във времето.

Направете първата крачка, другото е от нас! Обещаваме ви да влезете в своята най-добра форма за предстоящия летен сезон, споделят от Pulse Fitness!

Разберете още по темата или се запишете за нашите занимания на телефон: 0700 44 044!