Най-добрите лосиони за тяло за 2019

2
198
Добави коментар
kozmetikata
kozmetikata

Най-добрите лосиони за тяло за 2019

Има десетки различни лосиони за тяло, които да намерите в аптеките или онлайн магазините. Едно нещо е сигурно: ежедневното овлажняване на тялото е от съществено значение за поддържането на кожата да изглежда гладка, млада и здрава.

Независимо дали търсите да хидратирате супер изсъхналата кожа, да укрепите стареещата кожа или търсите лосион с малко аромат, там без съмнение има лосион за вас.

Най-добрият като цяло: 1. Лосион за тяло Ориджинал от Hempz Лосион за ежедневна употреба с максимална степен на хидратация. Обогатен със 100% чист екстракт от Коноп за уникален стягащ ефект, за по-млада и тонизирана кожа. Маслата от Ший и Женшен успокояват и омекотяват кожата и същевременно намаляват фините линии и бръчици.

Анти-ейдж действие 2. Подхранване и дренаж на кожата на тялото Детокс Боди Трийтмънт (DETOX BODY TREAMENT) от Filorga С De-tox действие – quercetin, активна съставка, която стимулира ензимите, отговорни за детоксикацията на организма. С Дрениращо действие – растителен флавоноид -сапонин, който засилва микроциркулацията и подпомага елиминирането  на излишните течности.   Съдържа и на масло от шея, което прави кожата е гладка и мека. Anti-ageing действие (противосъсътаряващо) – глюколова киселина, която премахва мъртвите клетки и изглажда кожата. NCTF хроносфери, подобряват регенерацията  на клетките. Хиалуронова киселина хидратира и обновява клетките.

За суха и много суха кожа 3.  KERATOLIN BODY (Кератолин боди) лосион за тяло с 12% Уреа от Biotrade Кератолин лосион за тяло е предназначен за бързо възстановяване на хидратацията при суха, сърбяща и опъната кожа. Осигурява ежедневно овлажняване и защитава  кожата, като увеличава водното съдържание в епидермиса, нежно излющва натрупаните  излишни рогови клетки, възстановява защитната функция на кожата и я предпазва от вредните фактори на околната среда. Кератолин лосион за тяло съдържа 12% Уреа, която дълготрайно регулира съдържанието на влага в кожата и създава усещане за комфорт и нежност.

За оформяне на тялото 4. Отслабваща кристална емулсия MORPHO DESIGNER от Phytomer Тази кремообразна емулсия помага да се създаде перфектна фигура с помощта на течни кристали, които се вливат в кожата и осигурят тройно действие: Стягане + Отслабване + Качество на кожата.

За аромат 5. Хидратиращите лосиони за тяло на Yardley London Луксозни хидратиращи лосиони с аромат на Английски Зюмбюл, Далия, Фрезия, Английска роза, Момина сълза и други.

Био лосион 6. Био лосион за тяло Energy 100% натурални и 70% био съставки от Logona Комбинацията от био кофеин и екстракти от лимон и джиндифил съживяват кожата и сетивата като подобряват кръвообращението и циркулацията на кръвта. Сокът от алое успокоява раздразненията, а екстрактът от кафяви водорасли е богат на йод, калций и магнезий и подобрява състоянието на кожата като я прави мека и сияйна. Със сухотата и набавянето на влага се бори още масло от купуасу, което е познато още като ший на джунглата. Купуасу помага за възвръщане на естествените нива на влажност на клетките и значитено подобрява еластичността. За младостта и тонуса на кожата се грижи маслото от гроздови семена. А специалната селекция от масла от био ший, сладък бадем и слънчогледови семена допълнително обгрижват и омекотяват кожата. Всичко това с подбрани суровини, веган, без глутен и лактоза и без тестове върху животни.

Със SPF 7. Photoaging control Слънцезащитен лосион за контрол на фотостареенето SPF50+ от Eucerin Висока, сигурна защита от слънчевите лъчи и предотвратяване на стареенето на кожата в един продукт! Този лосион предоставя много висока UVA/UVB защита, а хиалуроновата киселина има анти стареещ ефект. Лек и ефирен, с бързо попиваща текстура. Водоустойчив продукт, с технология предпазваща дрехите от петна. За мъжете 8. Black Лосион за ръце и тяло на John Player Special Отлично хидратиращ лосион за ръце и тяло със страхотен мъжки аромат. Класически, мъжествен.

Светлана Илкова