Пролет и лято в Банско – Хотел Олимп, Банско

1
90
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Разположен в самото начало на Банско, хотел Олимп може да е първата Ви среща с гостоприемството на красивото пиринско градче. Със своята зашеметяваща красота и условия градът посреща своите гости през всички сезони от годината – почивката в Банско и зимата и лятото има своя чар. Макар и разположен в по-тихата част, хотелът е само на 2 км. от ски лифтовете и на 5 минути пеша от оживената централна зона.

ЕДНОДНЕВЕН  ПАКЕТ: ВИП цена: 39.50 лв.
ВИП ваучерът е за ЕДИН човек, при двойно настаняване и включва:

Една нощувка в двойна стая
Една закуска
Един обяд
Една вечеря
Сезонен външен басейн ( открит за летния сезон)
Ползване на джакузи, сауна и парна баня
Ползване на фитнес
Wi-Fi интернет
Паркинг

​*БОНУС – При престой от три нощувки – 4-та  безплатна без изхранване!

* Закуската е на блок маса при повече от 20 гости; при по-малък брой настанени се севира сет-меню.
* Вечерята се сервира на блок маса или сет меню.

​Хотелът се състои от две сгради, свързани помежду си, които включват 30 двойни стаи, 4 апартамента и 2 мезонета, предлагащи незабравима атмосфера, спокойствие, удобство и уют.
Хотелът разполага с голяма лятна градина с много зеленина, където може да се отдадете на приятна и спокойна почивка през целия ден. На разположение на гостите на хотела е и нашия открит басейн с отделена детска част. Перфектното място да се отпуснете върху шезлонга с освежителна напитка! Летният бар към градината предлага голямо разнообразие от топли и студени напитки за всеки вкус.
Освен на чистия планински въздух може да се насладите и на външното ни барбекю, на което се предлага традиционна балканска скара.
На територията на градината е изградена детска площадка, на която Вашите деца могат да се забавляват по време на престоя си с нас.