Модерните аксесоари за 2019

1
123
Добави коментар
svetla58
svetla58

Всеки край е едно ново начало, а когато дойде то, винаги е хубаво всичко около нас да е чисто и свежо, затова със старта на всяка следваща година си поставяме цели, които да постигнем през следващия период от време, независимо дали той побира в себе си 365 дни, тримесечие, месец или седем дни.
Същото ни поднасят и стилистите и дизайнерите. Модата върви напред, защото основният жокер, който вади от тестето с карти, за да спечели голямата ръка е именно нуждата на хората от неподправено начало.

Затова и трендсетърите, и модните корифеи постоянно ни заливат с нови тенденции – в дрехите, в интериора, сорта, пътуването и аксесоарите.

Днес си избираме да обърнем внимание на красотите, които завършват визията ни и я правят уникална. А в случаите, когато решите новото начало да започне със смяна на стила, най-лесното действие, което можете да предприемете, е да започнете различни мискации на аксесоарите си.

Все пак всички помним онази мания по мидените черупки и перлите, както и медальоните с монети от 2018-та. Е, ето ви няколко по-свежи еквиваленти на добре познатите ни бижута, за цялата 2019-та.

1. Преминете към тъмната страна.

Фен сте на бароковите перли, които украсяваха огърлици, обеци и всичко останало миналия сезон? Тогава ще заобичате сензационните оникс бижута на SS19. Перфектният съпровод на, буквално, всичко в гардероба ви – от сините джинси до копринените ризи, характеристиките на тези бляскави тъмни скъпоценни камъни ще повдигнат нивото на всеки look.
Безпогрешна комбинация – бяло и черно!

2. Влез в черупката си.

Забелязан върху почти всеки от Аня Зиурова и Ванеса Хонг до Алекса Чънг, миналата година мидените бижута направиха прехода от лятна дрънкулка към прохладния гардероб. И както се очертава, тази тенденция няма да ходи никъде и сега. И точно на време. Какъв по-подходящ момент да задрънчат малки мидички и рапанчета от месец май, когато морският сезон и на прага да разпръска солените си вълни. Тази тенденция беше очарователна през 2018-та, но през 2019 тя със сигурност ще израсте до величествени висоти. Този сезон дизайните са малко по-абстрактни и още по-привлекателни. Отваряйте очите си за изтънчени, фосилоподобни парчета, като онези на култовите марки Sophie Buhai и 1064 Studio, и не бъдете стиснати – колкото повече, толкова повече.

3. Добавете екземпляри към колекцията си от монети.

Да завършите аутфита си с една или повече монети е сред най-готините трендове за този сезон, според трендсетърите. Разликата от предишните месеци е, че тази година всичко стига до китката, ако не искате да потънете в монетената тематика. За онези смели екпериментаторки, е налице възраждането на онези отявлени обеци монети от 90-ти и началото на 2000 и то под формата на медальон. Когато става дума за стайлинг трикове, това е идеалният аксесоар, защото ще придаде модна стойност към класическите визии. Шикозният монетен чар издига верижката с монета от обикновен аксесоар до изпъкващ гвоздей във визията.

Редактор: Марина Делева

Тагове
аксесоари, аксесоари 2019, Бижута, бижута за пролетта, миди, морски стил, нови тенденции, оникс, перли, пролет-лято 2019, пролетни аксесоари