Добре дошъл в FashionWoman

1
152
Добави коментар
sandokan11
sandokan11

МОДАТА НА ПЛЕТЕНИТЕ ДРЕХИ

Плетените дрехи са нежният писък на модата през зима 2017-2018. Дизайнерите ни предлагат изключително разнообразие от плетива в сини нюанси, съчетани с ярките цветове на горски плодове, вино, лавандула и тюркоаз.
Палта, пуловери, жилетки, джъмпери и пончо са изваяни в меката линия на материите мохер, ангора, камилска или овча вълна, заешки пух.
Плетените пуловери са винаги стилни. През този сезон е актуален меланжът от прежди.

Прочетете още…

КАКВИ ШАЛОВЕ ДА НОСИМ ПРЕЗ ТАЗИ ЗИМА

Колкото и да се променят стиловете в световната мода, шаловете никога няма да бъдат демоде.
Дебелите плетени шаловеПлетените шалове са съвършеният аксесоар за вас през студените зимни дни. Може да ги намерите в разнообразие от стилове, цветове и дължини. Те носят мека топлина на шията и ви придават неповторим чар и индувидуалност.

Прочетете още…

ЗИМА 2018 В МОДАТА НА ДАМСКИТЕ ПАЛТА

Зимните палта са необходим елемент в дамския гардероб през зимата. Важно е да ви топлят в студените месеци на годината, но е добре и ако бъдат в хармония с вашия вкус, за да ги носите с любов през целия сезон.
Какво ще изберете: модерен стил или наследството на старите модни линии от 90-те, практично пухено яке или топла вълна с шотландско каре? Изборът е ваш. 
Ние ви представяме модните тенденции при дамските палта през зима 2018.

Прочетете още…

ТЪКАНИТЕ, КОИТО ВИ НОСЯТ КОМФОРТ ПРЕЗ ЛЯТОТО

Памук, лен, вискоза, коприна са тъканите, създадени да ви носят прохлада през горещото лято. Естествените тъкани са предпочитани пред синтетичните по няколко причини. Синтетичните материи съдържат химикали и хората с високо чувствителна кожа трябва внимателно да правят своя избор.
Ето няколко основни характеристики на тъкани, подходящи за лятото.

Прочетете още…

ТЕНДЕНЦИИ В ДАМСКАТА МОДА 2018

И тази година световната дамска мода ни изненадва с оригиналността във формите, тъканите, материалите и цветовете на дрехите и аксесоарите.
Цветовете на пролет – лято 2018
Моделите ни разкриват многообразие от идеи – от оживената палитра на цветове – невероятни и шикозни, до притихнатостта на пастелните тонове на светлината.

Прочетете още…

МОДНИ ЧАНТИ ЕСЕН-ЗИМА 2017-2018

Всяка жена знае, че изображението не може да се смята за завършено, без моден аксесоар – чанта. И понякога дори чанта е основният акцент на целия ансамбъл. И това не е изненадващо, тъй като видни дизайнери се опитват да създават славата си с най-необичайни и оригинални модели. Този моден аксесоар в сезона есен-зима 2017-2018, не е изключение. Какви чанти са на мода, да се справят заедно.

Прочетете още…

ДЪНКИ ЕСЕН-ЗИМА 2017-2018

Дънките, без които няма да минем и в този нов сезон са многообразни, стилни и винаги актуални.
И въпреки, че за някои изненадващо кадифето, кожата и трикото са почти изместени от денимът. Повечето модни марки за есента и зимата представят панталони, докато самите дънки са включени само в моделите на няколко дизайнери.

Прочетете още…