Аератор за вино Vacu Vin 1854660

1
184
Добави коментар
dodo-kids
dodo-kids

Описание

Аератор за вино Vacu Vin 1854660

Аератора за вино забавя стичането на виното в чашата при което то се обогатява с кислород и разгръща своите аромати и вкусови качества.

Характеристики на аератора за червено вино Vacu Vin 1854660: Производител: Vacu Vin Модел: 1854660 Обогатява виното с кислород Изработен от висококаственна пластмаса Елегантен дизайнСлед употреба можете да поставите аератора на гърлото на бутилкатаПодходящ за почти свички видове бутилки Прозрачна горна частПрепоръчва се ръчно миене на аератора Размери:   145 x 81 x 31 mm / 5.71 x 3.19 x 1.26 Inch Тегло:   0,07 кг / 0.15 lbs Материал:   Пластмаса, Гума Произход:   Полша

Марката Vacu Vin е основана през 1986 г.  в Холандия, а от 2017 г. е част от Dutch Creative Brands Group (DCB). Vacu Vin е международен дистрибутор на иновативни продукти за вино, бира и коктейли за домашна и професионална употреба, които се характеризират с техните практическе приложения в ежедневието. Всички продукти, произведени и разработени от Vacu Vin се отличават с тяхната оригиналност, както и с благоприятното съотношение цена / качество. Уникалността на продуктовата гама се подчертава от факта, че много продукти са патентовани в световен мащаб, за да се избегне имитирането от други компании. Проектирането, разработването и монтажа са основно базирани в Холандия, което осигурява на всички клиенти на Vacu Vin висококачествени продукти. Екипа на Vacu Vin се фокусира върху цялостния процес – от дизайна до достигане на продукта до крайния клиент.