Приставка за бавно наливане на вино Vacu Vin 18570606

1
216
Добави коментар
dodo-kids
dodo-kids

Описание
Приставка за бавно наливане на вино Vacu Vin Slow Pourer 18570606

Експериментирайте и открийте вкуса на виното, както никога досега. Vacu Vin представя най-новите иновации в света на виното: Slow Pourer, за деликатни и отлежели вина.

Когато виното е изложено на кислород, то обикновено става по-изразително, освобождавайки аромати и вкусове. Но аерацията може да нарани отлежалото и по-деликатно вино. Вероятно ще забележите този ефект на аерация след няколко минути. Със Slow Wine Pourer намалявате до минимум количеството кислород, с който вината влизат в контакт и следователно избягвайте свръх-окислението. Приставката за бавно наливане Slow Wine Pourer добавя изцяло ново измерение към дегустацията на вино. Тя ви позволява да експериментирате с вкус и да откриете личния си вкус. Така че третирайте по-старите и по-деликатни вина по начина, по който заслужават и експериментирайте с различните вкусове на по-младите вина. Възможностите са безкрайни… Характеристики на накрайник за бавно наливане на вино Slow Pourer Vacu Vin 18570606 Производител: Vacu Vin Модел: 18570606 Винаги дръжте прозрачната тръба на дъното на чашата, за да сведете до минимум оксидацията по време наналиване. Прозрачната тръба може да се отстрани за почистване. Силиконовата запушалка има двоен фланец, което прави Slow Pourer подходящ за широка гама бутилки.Тръбата от неръждаема стомана достига до гърба на бутилката и насочва въздушния поток, без да аерира виното.Подходящ за почти свички видове бутилки Препоръчва се ръчно миене Материал: неръждаема стомана, пластмаса Размери: 33 х 2 см

Марката Vacu Vin е основана през 1986 г.  в Холандия, а от 2017 г. е част от Dutch Creative Brands Group (DCB). Vacu Vin е международен дистрибутор на иновативни продукти за вино, бира и коктейли за домашна и професионална употреба, които се характеризират с техните практическе приложения в ежедневието. Всички продукти, произведени и разработени от Vacu Vin се отличават с тяхната оригиналност, както и с благоприятното съотношение цена / качество. Уникалността на продуктовата гама се подчертава от факта, че много продукти са патентовани в световен мащаб, за да се избегне имитирането от други компании. Проектирането, разработването и монтажа са основно базирани в Холандия, което осигурява на всички клиенти на Vacu Vin висококачествени продукти. Екипа на Vacu Vin се фокусира върху цялостния процес – от дизайна до достигане на продукта до крайния клиент.