Assassin’s Creed 2020 ще е за викингите

14
335
Добави коментар

Assassin’s Creed 2020 ще е за викингите  Новата игра от поредицата Assassin’s Creed ще е на скандинавска тема и героите ще са викинги. Информацията идва от Джейсън Шрайер от гейминг медията Kotaku, който твърди, че е получил потвърждение за играта от два независими източника. В момента е известно, че продължението, което се разработва, се казва Kingdom. Има предположения, че то ще бъде заменено от Vikings.

Assassin’s Creed 2020 ще е за викингите 

Assassin’s Creed 2020 ще е за викингите  Ако сте пропуснали тийзъра на Tom Clancy’s The Division 2, публикация във форума на сайта на Assassin’s Creed fandom показва герой, който гледа плакат на мъж с наметало, шлем и туника. В лявата си ръка той държи копие, а в друга – загадъчна сфера. Предполага се, че това е скандинавски войн. Четливият текст на плаката е „JFK Center“ и над него – думата „Valhalla“, както се нарича на викингския живот след смъртта.

Във видеото можете да чуете и предположенията на ютубърът JorRaptor :

Assassin’s Creed 2020 ще е за викингите 

Много и противоречиви са слуховете около бъдещата Assassin’s Creed. Има спекулации, освен викингската история, и че действието може да се развива в древна Япония или по времето на Римската империя. Появи се дори твърдение за предстояща игра Assassin’s Creed Legion.

Разработчиците от Ubisoft предупредиха, че няма да има нов Assassin’s Creed през 2019 г., така че вероятно новото заглавие ще излезе най-рано през 2020 г. (Разбира се, Ubisoft също казаха, че няма да има нов Assassin’s Creed през 2018 г., но ние знаем какво точно се случи.)

Нека сега се наслаждаваме на Assassin’s Creed Odyssey, наречена от сайта PCGames „Най-добрата игра за 2018 година“! Assassin’s Creed 2020 ще е за викингите 

*По информация от www.pcgamesn.com