Малена – магазин за сутиени меки чашки големи размери Триумф Triumph 80F 80Ф сутиен голям размер мека чашка за голям бюст

1
381
Добави коментар

На основата на легендарната серия Amourette немският производител Triumph ( Триумф ) създава нов дизайн от флорална дантела с чашки, даващи удивителен комфорт и едновременно произвеждани в големи размери. Amourette Spotlight представлява осъвременена и модернизирана версия на колекцията от класическата и любима Amourette серия. Благодарение на меките и висококачествени материали, съчетани със 125 години опит в производството на бельо, този сутиен на Триумф с мека чашка с банели гарантира изключителен комфорт и оптимална поддръжка. На вътрешния етикет на продукта е изписано, че е произведен в Индия ( made in India ). 

Състав: 77% полиамид, 16% еластан, 7% памук

Продуктът е предназначен за ръчно пране ( при пране на пералня препоръчваме пране на програма за синтетика или деликатно пране без центрофуга или с минимални 300-400 оборота ); не използвайте продукти, съдържащи белина ( хлор ); да не се използва центрофугиране; да не се глади с ютия; без химическо чистене.