BelliSlimo от TESY – италиански дизайн във вашата баня

4
274
Добави коментар
vimaxclima
vimaxclima

BelliSlimo от TESY – италиански дизайн във вашата баня

Вдъхновени от италианските традиции в дизайна, от TESY представиха най-новата серия мултипозиционни бойлери BelliSlimo.

 

Ексклузивен дизайн. Дълбочина едва 28 см. – това ви позволява да поставите бойлера дори в шкаф. Благодарение на лесния монтаж спестявате средства от наемането на професионалисти, а това, че може да се монтира хоризонтално или вертикално го прави подходящ за всяко място у дома.

 

 

Характеристики:

Чрез технологията INSUTECH се осигурява високоефективна изолация.
Водосъдържателите са плазмено заварени.
Чрез Eco Smart режима се намаляват разходите за електроенергия. Чрез изработването на собствен алгоритъм на работа, бойлерът Ви осигурява повече топла вода, когато имате нужда от нея.
С модерен електронен дисплей за лесна визуализация.
Моделът има хигиенен сертификат съгласно европейската директива 98/83 EU – като така се гарантира, че водата от бойлера е с непроменен физически, химически и биологични свойства.
Моделът има прекъснат термостат, като тази технология гарантира до 16% по-ниски енергийни загуби.
Едно от най-големите предимства на BelliSlimo е лесният монтаж. Не ви е нужно да наемате специалисти за тази задача, което може да ви спести до 100 лв.
Термостатът на BelliSlimo е капилярен, като той е от най-висок клас и ви предоставя максимална прецизност за регулиране на температурата на водата, като осигурява висока надеждност при работата на бойлери TESY.
В бойлерите от серията BelliSlimo е вложено най-новото емайлирано покритие CRYSTAL TECH, което се използва от TESY. С него се гарантира още по-висока устойчивост на водосъдържателя. Покритието има по-високо съдържание на титан, което допълнително гарантира здравината му. Гарантира надеждна защита от корозия без значение от характеристиките на водата.
BelliSlimo осигурява бърз първи душ като загрява за кратко време необходимата вода и същевременно с това е в най-високия възможен енергиен клас при електрическите бойлери – B. Има два водосъдържателя с два нагревателя, които му позволяват да работи много по-ефективно и икономично според нуждите на домакинството. Бърз първи душ за по-малко от 40 мин.
Бойлерът се управлява през модерен електронен панел, като моделът BelliSlimo GCR 8027 22 E31 ECW се предлага и с WiFi управление и може да се контролира през мобилното приложение на TESY – TESY Cloud.

 

 

Защо да изберете BelliSlimo:

 

 

ЕНЕРГИЙНО-ЕФЕКТИВЕН: Енергиен клас В – най-високият енергиен клас при електрически бойлери над 50 л. Повече за това как да четете етикетите за енергийна ефективност на бойлерите може да видите тук.

 

РЕЖИМ ECO SMART: В зависимост от Вашите навици,  BelliSlimo изработва собствен алгоритъм на работа  като Ви осигурява достатъчно топла вода,  когато  се нуждаете от нея

 

БЪРЗ ПЪРВИ ДУШ: Бързо загряване на достатъчно топла вода за Вашия първи душ за по-малко от 40 минути.

 

ФУНКЦИЯ BOOST: Максимална мощност за бързо загряване  на водата до максимална температура

 

СЕДМИЧЕН ПРОГРАМАТОР: Вие задавате режима на работа  за всеки ден от седмицата и всеки час от денонощието  според Вашите предпочитания.

 

РЕЖИМ ВАКАНЦИЯ: Въведете кога се прибирате вкъщи,  колко топла вода искате да имате и BelliSlimo ще е готов за Вас точно навреме

 

ОБРАТЕН БРОЯЧ: Показва времето до достигане на желаната температура на водата

 

РЕВЕРСИВЕН: Лесен монтаж вертикално или хоризонтално

 

 

КОД НА ПРОДУКТ

 

 

 

 

 

МОДЕЛ

НОМИНАЛНА МОЩНОСТ

ЕНЕРГИЕН КЛАС

ДЪЛБОЧИНА

 

 

GCR 3027 12 E31 EC

 

 

 

 

 

BelliSlimo 30

1200 W

B

0,280 m

 

GCR 5027 22 E31 EC

 

 

 

 

 

BelliSlimo 50

2200 W

B

0,280 m

 

GCR 8027 22 E31 EC

 

 

 

 

 

BelliSlimo 80

2200 W

B

0,280 m

 

GCR 10027 22 E31 EC

 

 

 

 

 

BelliSlimo 100

2200 W

B

0,280 m

 
 

 

Може да намерите най-новия модел на TESY в сайта на Vimax.bg