Pulse Fitness&Spa с нова престижна награда

6
470
Добави коментар
PulseFit
PulseFit

11/4/2019

За трета поредна година Business & Fashion Awards отличи и награди най-успешните фирми и брандове за 2018-та година, както в бизнес сферата, така и в модата, като целта на организаторите е по този начин да поощрят развитието на бизнеса в България.

Гостите на събитието бяха от всички сфери на бизнеса, собственици и представители на едни от най-успешните водещи компании в България и по света, както и представители на водещи национални медии.

Pulse Fitness&Spa спечели приза за Верига фитнеси на годината, за пореден път доказвайки безапелационния прогрес на клубовете си и тяхната абсолютна доминация във фитнес и лайфстайл средите у нас. Наградата получи Директор Реклама на фирмата – г-н Димитров. По стечение на обстоятелствата, г-жа Сирма Добрева, която връчи отличието, се оказа клубен член на Pulse Fitness&Spa и изказа личното си мнение, че безспорно тренира в най-добрата фитнес верига в България.

Целият екип на Pulse Fitness&Spa е радостен за полученото признание! Макар наградите никога да не са били нещо, към което сме се стремели, те са логичен резултат от добре свършената работа, поставяща клиента винаги на първо място.