CoinDeal ревю и полезна информация за борсата

6
207
Добави коментар
trifonoff
trifonoff

CoinDeal е платформа за трейдинг на криптовалути, която е създадена от компанията Verified Trading Solutions. Както повечето борси за обмен на криптовалути, и тази се опитва да предложи бързи, лесни и безопасни услуги за обмен на различни токъни. Можете да обменяте различни двойки криптовалути и реални валути, като се предлага не голям брой криптовалути, но пък поддържа трейдинг двойката Биткойн-евро.

Тя е създадена от трима полски предприемачи с различни квалификации, които и преди са създавали платформи като BitcoinAPI, BuyCoinNow и други, както и софтуерна компания, която специализира в блокчейн и криптовалути – а именно Verified Trading Solutions. Осигурява в максимална сигурност. Има SSL защита, както и задължително 2FA (двуфакторно удостоверяване). Освен това получавате известие чрез имейл, когато влезете в платформата с различно IP от обичайното. Освен това платформата е защитена от CloudFlare security. Дизайнът на платформата е удобен за използване и навигация. Лесно можете да видите онова, което ви е необходимо, а трейдването също никак не е сложно. Имате възможност за достъп до множество различни данни и трейдинг двойки. Предлага ви различни графики, както и инструменти за създаване на графики. Освен това можете да видите списъци с последните поръчки. Таксата за купувача е 0,4%, докато тази за продавача е 0,3%. За всички криптовалути и реални валути няма такса за депозит, докато таксата за теглене варира според валутата. Неверифицирани играчи не могат да извършват изтегляния. Верифицираните играчи с личен акаунт могат да теглят до 100 биткойна на ден, докато тези с бизнес акаунт нямат ограничение за изтеглянията.

Един недостатък на платформата е, че тя не предлага анонимност. За да трейдвате в нея, трябва да предоставите пълното си име, адрес, копие на документ за самоличност със снимка, ваша снимка с подпис и доказателство за местожителство. Освен това все още не е достъпно мобилно приложение, въпреки че от CoinDeal твърдят, че разработват такова. В момента клиентите могат да извършват трейдинг дейности през уеб платформата, която се поддържа от мобилни устройства. Но от друга страна CoinDeal предлага добра, макар и не много голяма, колекция от криптовалути, като предстои да се добавят и нови такива. Освен това работи постоянно – 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. И ви предоставя възможност да проверите баланса си по всяко едно време, за да сте сигурни, че имате достатъчно средства, за да направите теглене. Допълнително платформата извършва периодични проверки в реално време, за да се увери, че всичко е наред. Предлага ви и постоянна поддръжка на клиенти, която по всяко време е насреща, за да отговори на всичките ви въпроси. Като цяло, CoinDeal е сравнително нова борса за криптовалути, която цели да предположи бърз, защитен, сигурен и лесен обмен на криптовалути чрез онлайн платформа. Поддържа най-популярните криптовалути, както и евро. Освен това осигурява отличен дизайн с различни възможности и опции. Предлага относително ниски лихви. Предстои да се разрасне в бъдеще.