Красиви огледала за Вашият салон за разкрасяване : Салони за красота, фитнес центрове и СПА центрове в София и страната.

2
306
Добави коментар

Ако сте собственик на салон за красота, но Ви предстои ремонт, планували сте да преобзаведете, да подмените интериора, то тогава тази статия е за Вас.

Богдан Мебел  – мебелната фабрика, която е готова да Ви изненада със специални предложения за тоалетки и огледала.

Вярно е, преди да стигнете до закупуването на подобни предмети, трябва да помислите и за основните мебели, но ако приемем, че вече сте готови с обзавеждането и Ви остават финалните щрихи, то тогава настоящата статия е подходяща за Вас.

Няма да изъжем, ако кажем, че огледалата са едни от основните елементи за един фризьорски салон. Например, вижте този скрин:

В него са съчетани рафтове, където можете да приберете основните принадлежности, боя за коса, шампоани, както и самата огледална част, благодарение на която Вашият клиент ще придобие ясна представа за трансформацията, т.е. за прическата, която се получава.

Естествено, по-горе Ви предлагаме само една идея, но трябва да знаете, че в сайтът hwww.bogdanmebel.com се предлагат десетки модели на скринове, огледала, тоалетки, както и друг тип мебели, в зависимост от Вашите потребности, необходимости, визия. Истината е, че не бива да правите компромиси, когато обзавеждате мястото, от което изкарвате прехраната си, т.е. когато се касае за препитание и инвестиция в подобен аспект, то не бива на икономисвате от средства. Всеки от Вас ясно и точно знае, че по-голяма инвестиция е равно на по-добро обслужване и по-дълготрайна употреба. Плюсовете при по-скъпите и качествените продукти, без значение, дали са рафтове, огледала, осветление за Вашият салон, са изключително много. Най-важните са:

дълготрайна употреба
далеч по-красив външен вид
удобни за употреба
лесни за вграждане

Е, сами виждате, скъпи приятели, че предимствата на по-изисканите мебели от този аспект са много.

Нека посочим предимствата и на конкретния модел скрин, който по-горе сме представили на Вас, читателиет на Салони за красота.

Продуктът е изработен от изключително качествени материали, ЛПДЧ с дебелина 18 мм и 8 /8 см масивно дърво, ПВЦ кант 1 мм;

Конструкцията е изключително здрава, правилно разпределена, гарантираща стабилност  при употреба;

Метални ролкови водачи на чекмеджетата, чрез които ежедневната работа би била песен, тъй като знаете, че в салон за красота рафтчетата биват подлагани на сериозни изпитания;

Без остри ъгли,  които да нараняват Вас и Вашите клиенти;

Лесен монтаж и лека конструкция.

 

При толкова много предимства, недостатъци почти липсват. Това е истината, уважаеми читатели. Вече сме сигурни, че сме Ви впечатлили и вярваме, че ще разгледате продуктите, предлагани в Богдан Мебел – мястото, от което можете да закупите цялостно обзавеждане за Вашият дом, вила, салон за красота, магазин, и какъвто и да е друг тип обект.

В старанието си за максимален уют и комфорт, екипът на Богдан Мебел предава на своите настоящи и бъдещи клиенти функционален, практичност и стил.  Три важни характеристики, определящи цялостната визия на мебелната компания.

Ако имате свое виждане за бъдещите продукти, които желаете във Вашият салон, но не сте решили точно от какво се нуждаете, то можете да се консултирате с представител на  компанията, който любезно и с професионализъм ще Ви насочи към правилните продути. Ако желаете собствени мебели, ръчно изработени, специално за Вас, също можете да обсъдите този тип заявка с конструктори и дизайнери на компанията.

VN:F [1.9.14_1148]

Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

VN:F [1.9.14_1148]

Красиви огледала за Вашият салон за разкрасяване, 10.0 out of 10 based on 1 rating