Колко са важни дрехите, които носим?

3
268
Добави коментар
oliv4ee
oliv4ee

До вчера бях убедена, че дрехите които нося са без абсолютно никакво значение.

Мразих да ровя и разглеждам, мразих да пробвам. Обикновено молих майка ми или приятелка да пазаруваме заедно.

Докато един ден в офиса, където работих, една колежка разглеждаше един сайт. Загледах се и аз, защото сайтът беше с весело лого и име. Имаше ръчно изработени продукти. Колежката ми си поръча обеци и една рокля. Аз реших да пробвам и да си поръчам и аз, хем ще си разделим доставката. 

На следващия ден поръчката пристигна. Моята колежка беше мн щастлива. Веднага се накичи с обеците. Аз даже не извадих да разгледам моята блузка.

Следващата седмица колежката ми имаше рожден ден и ме помоли да си облека новата блузка. Обещах, облякох я. Наистина много мека, удобна и хубавка блузка.

След работа имаше планирано парти по повод рожденния й ден. Уау, какво ми се случи!?! Всички погледи бяха в мен! Всички забелязаха, че съм различна, че съм с нова блузка и то каква – различна от всички конфекции, с които ме бяха виждали до сега. Не влезе нито един човек, който да не ми направи комплимент за блузката! Ехей! Не можех да повярвам! На моменти се чувствах даже тъпо, защото все пак бяхме на рожден ден на моята колека, а цялото внимание беше в мен!

На следващия ден, отворих пак същия сайт и си поръчах една гривна. 

На следващата заплата си поръчах и една ръчно плетена чанта, допълнение към блузката ми… единствена бройка…. И им станах наистина фен! Имат малко, но много качествени неща! 

След месец имах 3 предложения за срещи с мъже.

Сега вече зная, колко е важно как и с какво си облечен!